«Είναι γραφικός, δεν θα ασχοληθούμε μαζί του…»

Από arenafm: Ο έφορος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης , μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στην συνέντευξη Τύπου για το final-4 που θα γίνει στην Κοζάνη. Αναφέρθηκε στα αγωνιστικά του «δικεφάλου» αλλά και στον κόσμο που θα έχει στο πλευρό του.
Πηγή: arenafm.gr
«Είναι γραφικός, δεν θα ασχοληθούμε μαζί του…»

Όσα είπε ο Γρηγόρης Πετρίδης στον ArenaFM 89.4:

Για την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου και τον έφορε της Βέροιας: «Εγώ τον χαρακτηρίζω γραφικό και δεν θα ασχοληθώ μαζί του. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ είπε ότι μαζί με την ΧΑΝΘ είναι οι καλύτερες ομάδες στον θεσμό. Στην συνέχεια άρχισε να λέει ο έφορος, ποιος ΠΑΟΚ, «ΠΑΟΚάκι» και άλλα τέτοια. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το θέμα, δεν θα ασχοληθούμε».

Στα αγωνιστικά: «Η ομάδα είναι έτοιμη, είχαμε κάποιους τραυματισμούς οι οποίοι ξεπεράστηκαν και έχουμε στην διάθεση μας όλο το ρόστερ».

Ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο με τον Φίλιππο Βέροιας(15:30) και θα έχει την συμπαράσταση του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Κοζάνης : «Και όχι μόνο. Η Ευρύτερη περιοχή της δυτικής Μακεδονίας, από την Πτολεμαΐδα από την Φλώρινα, από την Νάουσα από την Βέροια. Όλη η περιοχή «διψάει» ,καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα final-4 του ΠΑΟΚ στην περιοχή αυτή».

Διαβάστε ακόμη...