Χαμός στη Συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ στο Χαντμπολ! (vid)

Απο metrosport.gr : Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φάιναλ φορ του κυπέλλου στο Χαντμπολ καθώς συνέβησαν μερικά ευτράπελα κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.
Πηγή: metrosport.gr
Χαμός στη Συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ στο Χαντμπολ! (vid)

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που ήταν έτοιμος να μιλήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης, ο έφορος της ομάδας Χαντμπολ του Φιλίππου Βέροιας Στέργιος Διαμαντής προέβη σε μια πρωτοφανή πρόκληση. Χωρίς κάποιο λόγο άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα και να μιλά υποτιμητικά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι προκλήθηκε, κάτι που όμως δεν συνέβη.

«Είστε ΠΑΟΚάκι μπροστά στην ιστορία του Φιλίππου Βέροιας» ανέφερε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση. Από την πλευρά του ο προπονητής του «δικεφάλου» έμεινε ήρεμος χωρίς να απαντησει στις προκλήσεις, ενώ άνθρωποι της Ομοσποδίας προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Από την πλευρά του όμως ο βοηθός του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Νατσιόπουλος, αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του, όπου στη συνέχεια και μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...