«Το θέλουμε όσο τίποτα!»

Από inpaok.gr: Όλα είναι έτοιμα για το 15ο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ και ο Θοδωρής Πετρίδης μιλάει στο INPAOK γι’ αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση.
Πηγή: inpaok.gr
«Το θέλουμε όσο τίποτα!»

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, έχοντας ζήσει όλους τους τίτλους της ομάδας, γνωρίζει πως τίποτα δε θα είναι εύκολο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως ο ΠΑΟΚ έχει στην Κοζάνη μεγάλη ευκαιρία να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Πετρίδης:

Για το αν υπάρχουν φαβορί στη διοργάνωση

«Δε νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί σε ένα Final 4… Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει και η συμμετοχή της ΧΑΝΘ, η οποία απέκλεισε 2 φορές τα «φαβορί» της κλήρωσης».

Για το πόσο θέλει ο ΠΑΟΚ το τρόπαιο

«Εμείς σαφώς και θέλουμε όσο τίποτα να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο για φέτος, αλλά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο

«Αγωνιζόμαστε σε μία πόλη, στην οποία το ΠΑΟΚτσίδικο στοιχείο είναι πολύ έντονο. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πάντα ο επιπλέον παίκτης μας και μας δίνει δύναμη και ώθηση. Τους θέλουμε δίπλα μας αυτό σε αυτό το Final 4».

Για την δεύτερη διαδοχική κόντρα με το Φίλιππο

«Την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίσαμε τον Φίλιππο στην Βέροια και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα είναι ένα άλλο παιχνίδι, σε έναν άλλο θεσμό. Είμαι σίγουρος ότι εμείς θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο».

Για το που θα κριθεί η πρόκριση στο μεγάλο τελικό

«Η πρόκριση σε τέτοια ματς κρίνεται πάντα στην λεπτομέρεια και στο πάθος που θα βγάλει η κάθε ομάδα. Όπως είπα και πριν για εμάς στο διήμερο αυτό κρίνεται η μισή μας χρονιά και θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό και μετά στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...