Toumba Magazine – Περιοδικό με οικολογική συνείδηση

Από paokfc.gr : Το Toumba Magazine αποτελεί ένα από τα λίγα περιοδικά στην Ελλάδα το οποίο τυπώνεται σε ειδικό, οικολογικό χαρτί, το οποίο έχει την χαρακτηριστική πιστοποίηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού FSC.
Πηγή: paokfc.gr
Toumba Magazine – Περιοδικό με οικολογική συνείδηση

To Forest Stewardship Council είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό την προώθηση μιας περιβαλλοντικά κατάλληλης, κοινωνικά επωφελούς και οικονομικά βιώσιμης διαχείρισης των δασών του πλανήτη μας.

Η πιστοποίηση FSC παρέχει τη σύνδεση μεταξύ υπεύθυνης διαχείρισης των δασών και της κατανάλωσης των προϊόντων που προέρχονται από αυτά (ξυλεία, χαρτί) επιτρέποντας στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν υπεύθυνα προϊόντα δασοκομίας σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, το Toumba Magazine τυπώνεται από την εταιρεία ThessPrint, μία από τις πέντε επιχειρήσεις στο χώρο του χαρτιού που φέρουν την πιστοποίηση FSC, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά οικολογικό χαρτί.

To Toumba Magazine κυκλοφορεί στα PAOK FC Official Stores, ηλεκτρονικά στο store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, ώστε να το λαμβάνετε στο σπίτι σας δίχως κόστος και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου στη Βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...