Ψάχνει στο εξωτερικό υπεύθυνο για τις Ακαδημίες

Από sentragoal.gr : Το γεγονός ότι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης προτίμησε τελικά να εργαστεί στον Παναθηναϊκό, αντί να επιστρέψει στην Τούμπα, δεν αλλάζει την απόφαση που έχει πάρει ήδη από καιρό ο Λούμπος Μίχελ για την αναδιάρθρωση των Ακαδημιών του «Δικεφάλου».
Πηγή: sentragoal.gr
Ψάχνει στο εξωτερικό υπεύθυνο για τις Ακαδημίες

Ο Σλοβάκος παραδέχεται ότι γίνεται καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ωστόσο πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε αυτά να λειτουργούν στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Ισως και αυτός να είναι και ο λόγος που οι συζητήσεις που έχει για την επάνδρωσή τους είναι με συγκεκριμένο άνθρωπο από το εξωτερικό, που θα κληθεί να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Μια θέση που είχε προταθεί και στον Θόδωρο Ελευθεριάδη, που είχε οργανώσει εξαρχής τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, επί εποχής Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ. Οι επαφές που είχε ο Μίχελ μαζί του έγιναν σε καλό κλίμα, ωστόσο ο Ελευθεριάδης δίστασε καθώς πληροφορήθηκε πως υπήρχαν κάποιοι στη Θεσσαλονίκη που δεν ήταν και ένθερμοι υποστηρικτές της ιδέας για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Οπως και να έχει, τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου βρίσκονται σε μια φάση μάλλον μεταβατική και αυτό είναι μάλλον λογικό. Αλλωστε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο γενικός διευθυντής τους, αναγκάστηκε να αναλάβει για ένα μεγάλο διάστημα παράλληλα τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού της πρώτης ομάδας, ενώ ο Βασίλης Μήττας, που ήταν τεχνικός υπεύθυνος, έχει αφοσιωθεί στα καθήκοντα του προπονητή της Κ17 του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...