«Σαφάρι» από Μίχελ και σκάουτς για παίκτες αξίας

Από metrosport.gr : Αναλυτική παρακολούθηση στόχων που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ θα γίνει σε ματς υψηλού επιπέδου.
Πηγή: metrosport.gr
«Σαφάρι» από Μίχελ και σκάουτς για παίκτες αξίας

Οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αύριο Παρασκευή και ανήμερα της 25ης Μαρτίου σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις, δίνουν την ευκαιρία στους επιτελείς του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν επί της ουσίας στον σχεδιασμό τους για την παρακολούθηση παικτών αξίας, ορισμένοι εκ των οποίων θα αποτελέσουν βασικούς στόχους του Δικεφάλου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο σχεδιασμός για την ενίσχυση της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στο ρεπορτάζ της «Μ» από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή για την περαιτέρω ενδυνάμωσή της το καλοκαίρι χωρίς να υπολογίσει το κόστος των κινήσεων. Ο Μίχελ που έχει το γενικό πρόσταγμα μαζί με τους σκάουτς του ΠΑΟΚ, αναμένεται να παρακολουθήσουν ορισμένα από τα παιχνίδια που θα γίνουν αύριο και μεθαύριο. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως αύριο είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν (μεταξύ των άλλων) οι αναμετρήσεις Αυστρίας- Μολδαβίας, Ιταλίας – Αλβανίας, Κροατίας – Ουκρανίας, Γεωργίας – Σερβίας, ενώ το Σάββατο εκτός από το ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο, ενδιαφέρουν παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις: Κύπρου – Εσθονίας, Βουλγαρίας – Ολλανδίας, Βοσνίας- Γιβραλτάρ, Ελβετίας- Λετονίας, Πορτογαλίας – Ουγγαρίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παιχνίδια καθώς άνθρωποι του Δικεφάλου θα «τσεκάρουν» παίκτες που είτε έχουν προταθεί, είτε βρίσκονται σε καθεστώς παρακολούθησης τους τελευταίους μήνες.

Μετά την παρακολούθηση των αγώνων, θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία, δηλαδή οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ θα συντάξουν τις εκθέσεις τους, στις οποίες θα ενημερώνουν αναλυτικά για τους παίκτες που ξεχώρισαν και θα κάνουν τις σχετικές εισηγήσεις. Το «σαφάρι» θα συνεχιστεί, αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να τσεκαριστούν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας, για να κινηθούν ανάλογα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πριν από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...