Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα!

Από inpaok.com : Με το φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League να πλησιάζει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν από τώρα στο μυαλό τους στα play off -τα οποία θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα- με στόχο την διάκριση.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα!

Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση, ο Δικέφαλος προχώρησε σε δύο κινήσεις-έκπληξη, ανακοινώνοντας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τους Νέιθαν Σόμπι και Ιβάν Άσκα. Μάλιστα, ο Αυστραλός γκαρντ έχει ήδη αποδείξει στους δύο πρώτους αγώνες, ότι η επιλογή ήταν πέρα για πέρα σωστή, έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και τις δύο φορές.

Η απόκτηση των ΜακΦάντεν, Σόμπι και Άσκα δυναμώνουν αρκετά τον ΠΑΟΚ, ενόψει της μάχης των play off κι αλλάζουν τα δεδομένα που υπήρχαν. Εντελώς διαφορετική ήταν η ομάδα με τους Ντάριλ Μπράιαντ και Μπράντον Τέιλορ, εντελώς διαφορετική ομάδα είναι η ομάδα τώρα με τις τρεις προσθήκες. Άλλωστε, πάντα υπό τον Σούλη Μαρκόπουλου, ο Δικέφαλος έχει αποδείξει, ότι έχει τον τρόπο να τα καταφέρνει στα δύσκολα κι ανεξάρτητα από την θέση που θα καταλάβει στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, δείχνει ικανό να φτάσει ψηλά.

Την ίδια στιγμή που οι... συμπολίτες βρίσκονται σε κρίση, χάνουν παίκτες κι ο προπονητής τους βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση, ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα πως "διψάει" για διάκριση. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες κι ο Δικέφαλος δηλώνει "παρών", ενόψει του κρίσιμου φινάλε της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...