Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλει ο Ίβιτς

Από metrosport.gr : Σε μίνι προετοιμασία μπαίνει από αύριο ο Δικέφαλος μέχρι και τον αγώνα με την Λάρισα , με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει διπλό στόχο .
Πηγή: metrosport.gr
Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλει ο Ίβιτς

Δέκα μέρες θα έχει στη διάθεση του από αύριο το απόγευμα μέχρι και τον αγώνα με την Λάρισα ο Βλάνταν Ιβιτς και παρά τις απουσίες των αρκετών διεθνών, ο στόχος είναι συγκεκριμένος και διπλός.

Αφενός θέλει να γεμίσει τις μπαταρίες των ποδοσφαιριστών του ώστε με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος ορεξάτοι και φρέσκοι να ριχθούν στη μάχη των συνεχόμενων αγώνων που περιλαμβάνουν και τους αγώνες Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, εκεί που ο ΠΑΟΚ στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Για αυτό το λόγο και ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να μην γίνει κάποιο φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να «αδειάσει» το μυαλό των παικτών πριν τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα.

Ο δεύτερος στόχος αυτής της μίνι προετοιμασίας που αρχίζει από αύριο, είναι να δοκιμάσει και άλλα σχήματα που θα δώσουν λύσεις στην ομάδα. Η απουσία του Πρίγιοβιτς είναι πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, το έχουν παραδεχθεί άπαντες και από τη στιγμή που η ομάδα δε βρίσκει γκολ από τους σέντερ φορ αλλά από τους ακραίους και περιφερειακούς παίκτες, είναι σίγουρο ότι ο Ιβιτς θα «ψαχθεί» ώστε με αλλαγή σχηματισμού και προσώπων στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι αποτελεσματικός, ότι δηλαδή δεν συμβαίνει το τελευταίο δεκαήμερο.

Γι' αυτό και θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτό το δεκαήμερο ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη μπαίνοντας στον «καυτό» Απρίλιο με τους συνεχόμενους αγώνες. Οι πολλές απουσίες των διεθνών αναγκάζουν τον Ιβιτς να επιστρατεύσει από την Πέμπτη παίκτες από την Κ20 όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη...