Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα

Από acpaok.gr : Το Final-4 Κυπέλλου Ανδρών στο χάντμπολ πλησιάζει και ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Μάρκος Οικονόμου μίλησε στο acpaok.gr γι' αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.
Πηγή: acpaok.gr
Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πίβοτ του Δικεφάλου:

-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο τίτλος;

"Η αλήθεια είναι πως η ώρα έφτασε... Πηγαίνουμε στην Κοζάνη με ένα και μοναδικό σκοπό που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο τίτλος θα κριθεί στο κατά πόσο έτοιμες θα παρουσιαστούν οι ομάδες και πόσο καλά θα μπορέσουν να διαχειριστούν δύο πολύ δυνατούς αγώνες σε ένα Σαββατοκύριακο. Σίγουρα θα υπάρχει κούραση από ένα σημείο και μετά. Θεωρώ όμως πως η ομάδα μας έχει την εμπειρία και την ποιότητα να αντεπεξέλθει".

-Πόσο θα σας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου;

"Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και αυτή τη φορά αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες. Μας δίνει μεγάλη ώθηση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και μεις για να ανταποδώσουμε παίζουμε και γι' αυτούς"

-Μετά το ματς πρωταθλήματος έχετε άλλο ένα συνεχόμενο ματς με το Φίλιππο. Πόσο θα επηρεάσει αυτό;

"Το "Χ" στη Βέροια μας επισημαίνει την σημαντικότητα του αγώνα και το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε το Σάββατο. Ο Φίλιππος είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. Εμείς όμως δουλεύουμε ήδη πάνω στα λάθη της περασμένης βδομάδας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο και να πάμε στον μεγάλο τελικό"

Διαβάστε ακόμη...