Από την Πέμπτη στο γήπεδο

Από paok24.com:Η ομάδα του ΠΑΟΚ επωφελήθηκε το κενό από τους αγώνες των εθνικών ομάδων και ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε τριήμερο ρεπό για τους παίκτες του Δικεφάλου, που τελειώνει σήμερα.
Πηγή: paok24.com
Από την Πέμπτη στο γήπεδο

Αύριο Πέμπτη 23/3 οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν και πάλι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με αρχή την επιστροφή στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που εδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και με αφορμή τους αγώνες των εθνικών ομάδων το ερχόμενο τριήμερο σε όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του Δικεφάλου, ο Βλάνταν Ίβιτς, θα στερηθεί τους διεθνείς παίκτες όπως ο Γλύκος, ο Δεληγιαννίδης, ο Κουλούρης, ο Σιαμπάνης, ο Τσίμιροτ, ο Λέοβατς, ο Σάκχοφ, ο Βαρέλα και ο Ουάρντα, αλλά υπάρχουν και οι τραυματίες που θα μπουν σιγά σιγά στον ρυθμό των προπονήσεων.

Ο Στέλιος Μαλεζάς πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο είχε τονίσει ερχόμενος στην Τούμπα, ότι μετά την διακοπή θα είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Τζάλμα Κάμπος που είχε τραυματιστεί στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τέλος στα πιτς παραμένει ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς μετά τον τραυματισμό στον ώμο, κάνοντας αγώνα δρόμου για την γρηγορότερη επιστροφή του στον κανονικό ρυθμό της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...