2+1 νίκες μετά τις διακοπές

Απο paok24.com : Δύο φορές έχει διακοπή φέτος το πρωτάθλημα για τους αγώνες των εθνικών με τον ΠΑΟΚ να μετρά 2 νίκες και άλλη μία στην αναμονή του καλοκαιριού.
Πηγή: paok24.com
2+1 νίκες μετά τις διακοπές

Σε κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι διακοπές για τις εθνικές ομάδες είναι 4 φορές τον χρόνο, μόνο που στο ελληνικό πρωτάθλημα η κατάσταση του καλοκαιριού ήταν τέτοια που η εθνική ομάδα αγωνίστηκε πριν ξεκινήσει η Superleague. Ο ΠΑΟΚ είτε στην πρώτη περίπτωση, είτε στη δεύτερη με τις διακοπές για τους αγώνες της Εθνικής τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο επέστρεψε με νίκες.

Η πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ περίμενε υπομονετικά να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα παρότι είχε αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Άγιαξ και την Ντιναμό Τιφλίδας. Εν τέλει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου με τον Παναιτωλικό εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-1 σε έναν αγωνα που θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα εκτός από εκείνα των Μπίσεσβαρ και Ροντρίγκεζ, τότε που σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ ο νυν παίκτης της ομάδας Αμρ Ουάρντα.

Επιστροφή στις νίκες με Ηρακλή

Μετά από τις δύο ισοπαλίες με Ξάνθη και Βέροια ο ΠΑΟΚ πήγε στην διακοπή του Οκτωβρίου περιμένοντας μετά από αυτή την ομάδα του Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος κέρδισε εν τέλει με 1-0 πάλι με γκολ του Ροντρίγκεζ, αλλά σε όλους θα μείνει και πάλι η πικρή γεύση, μιας και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ κόντρα στο "γηραιό".

Το "διπλό" στην Ιταλία

Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά από αγώνες των εθνικών ομάδων το πρόγραμμα έλεγε μία εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Τελικά η "έκρηξη" στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έφερε την αναβολή της αναμέτρησης και ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ιταλία για τον τελικό πρόκρισης με την Φιορεντίνα. Εκεί ο Δικέφαλος έδειξε το ευρωπαϊκό του μέταλλο και πήρε την μισή πρόκριση στην επόμενη φάση με τη νίκη 2-3 κόντρα στην ιταλική ομάδα με σκόρερ τους Σάκχοφ, Κάμπος και τον Ροντρίγκεζ.

Αυτή τη φορά μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα περιμένουν τη Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...