Τρελαίνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς!

Από metrosport.gr: Ο Σερβοελβετός επιθετικός έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την καθημερινή δουλειά του για την επιστροφή του!
Πηγή: metrosport.gr
Τρελαίνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς!

Δεν ισχύει για όλους το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς (επιστροφή στις προπονήσεις αύριο το απόγευμα).

Οι παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Τζάλμα Κάμπος ακολουθούν καθημερινά διπλό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Αγκολέζος, έχοντας και τιμωρία να εκτίσει με την ΑΕΛ, θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο, όμως για τον Σέρβο η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι μεγάλο θέμα.

Με τον τρόπο που δουλεύει και το πάθος που δείχνει να κερδίσει τον χρόνο, έχει αρχίσει να πείθει ακόμη και τον Βλάνταν Ίβιτς ότι μπορεί να μπει στο γήπεδο νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες.

Ο υψηλόσωμος φορ έχει τρελάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει καθημερινά. Δίνει βάρος στην παραμικρή λεπτομέρεια και προσπαθεί να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί για να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι στα πλέι-οφ και στον τελικό Κυπέλλου θα είναι έτοιμος. Και κάνουν και «τρελές» σκέψεις για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Για να μην παρεξηγηθεί αυτή αναφορά, διάθεση για ρίσκο δεν υπάρχει από κανένα.

Διαβάστε ακόμη...