Αυτοί παίζουν περισσότερο…

Απο paok24.com : Οι διαφορές και οι λόγοι που άλλαξε ο χρόνος συμμετοχής έντεκα παικτών του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Αυτοί παίζουν περισσότερο…

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει ιδιαίτερα σε σχέση με την περσινή σεζόν, παρολ’ αυτά υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παραμένουν στην ομάδα και εξακολουθούν να έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Κάποιοι εξ’ αυτών έχουν ανεβάσει το χρόνο τους, αφού βέβαια κέρδισαν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, κάποιοι άλλοι όμως έχασαν συμμετοχές και χρόνο σε σχέση με ότι είχαν πέρυσι.

Στην πρώτη κατηγορία των κερδισμένων σε σχέση με πέρυσι είναι:

Γλύκος: Το 2015-2016 είχε αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, φέτος έχει παίξει ήδη σε 38! (Ο Γλύκος πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ο Ίβιτς τον επανέφερε ως βασικό στο τέλος της κανονικής περιόδου και φυσικά στα πλέι οφ).

Λέοβατς: Πέρυσι ο Κροάτης είχε 31 συμμετοχές και φέτος έχει φθάσει τις 37 και προφανώς θα ανέβει πάνω από τις 40. (Και ο Λέοβατς έχασε πέρυσι πολλά ματς λόγω τραυματισμών).

Τσίμιροτ: Ο Βόσνιος έπαιξε πέρυσι σε 26 ματς. Φέτος ο χαφ του ΠΑΟΚ έχει φθάσει ήδη τα 38 και φαίνεται ότι θα πάρει αρκετά ακόμη. (Ο Τσίμιροτ είχε πέρυσι σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ τη φετινή περίοδο ο ρόλος του έχει σίγουρα αναβαθμιστεί).

Μαλεζάς: Εδώ παρατηρείται μία σχετική ισορροπία. Μέχρι τώρα όμως… Πέρυσι ο Μαλεζάς είχε 25 παρουσίες και φέτος έχει ήδη φθάσει τις 26. Είναι ξεκάθαρο ότι φέτος υπολογίζεται περισσότερο. (Το ρεκόρ του στον ΠΑΟΚ ήταν 48 και καταγράφηκε το 2011-2012!).

Μυστακίδης: Και εδώ υπάρχει μια ισορροπημένη κατάσταση που κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει στην πορεία. Πέρυσι ο Μυστακίδης έπαιξε σε 31 παιχνίδια και φέτος σε 30. Πέρυσι είχε 1444 λεπτά συμμετοχής, φέτος έχει φθάσει ήδη τα 1520.


Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκουμε έξι παίκτες. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που πέρυσι είχαν πιο ενεργό ρόλο και μεγαλύτερη συμμετοχή σε σχέση με φέτος. Για να δούμε:

Αθανασιάδης: Ο επιθετικός της ομάδες είχε πέρυσι 39 παρουσίες, ενώ φέτος έχει φθάσει τις 29. Όλα δείχνουν (μια και συνεχίζει να είναι αρνητικός) ότι φέτος θα κάνει αρνητικό ρεκόρ και στις συμμετοχές, πέρα βέβαια από τα τέρματα.

Πέλκας: Είναι ο παίκτης που έχει την μεγαλύτερη μείωση συμμετοχών σε σχέση με πέρυσι. Ο Πέλκας τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε σε 49 ματς και φέτος έχει 19! Είναι φανερό ότι οι μεταγραφές παικτών, άλλαξαν τα δεδομένα για εκείνον.

Κίτσιου: Μεγάλη μείωση και για τον Κίτσιου. Πέρυσι έπαιξε σε 33 παιχνίδια και φέτος έχει 15. Ο Μάτος είναι ο άνθρωπος που απαντάει στο… γιατί.

Κάτσε: Ειδική περίπτωση. Το ότι φέτος έχει παίξει λιγότερο σχετίζεται και με τον δανεισμό του. Έστω και έτσι βέβαια είναι φανερό ότι και μετά την επιστροφή του δεν έχει πολύ χρόνο. Πέρυσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ 33 φορές και φέτος τέσσερις.

Χαρίσης: Ο νεαρός χαφ πήρε την περασμένη σεζόν 24 αγώνες. Φέτος έχει πέσει στους 15. Είναι σίγουρο ότι δεν θα φθάσει τα περσινά ματς.

Χατζηϊσαίας: Ήρθε στον ΠΑΟΚ πέρυσι τον χειμώνα και έπαιξε σε δέκα ματς, μέχρι να τραυματιστεί. Φέτος δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία. Δεν έχει ούτε μία συμμετοχή, αφού εξ’ αρχής ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζεται.

Διαβάστε ακόμη...