Συσπείρωση γύρω από τον Γαλατσόπουλο!

Από inpaok: Ακριβώς μία εβδομάδα απομένει μέχρι τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ (28/3) και για την ώρα, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος συνεχίζει να είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Θυμίζουμε, πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (22/3) εκπνέει η προθέσμια για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων…
Πηγή: inpaok.com
Συσπείρωση γύρω από τον Γαλατσόπουλο!

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος του ΕΣΑΚΕ, θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη του προεδρικού θώκου, ενώ οι επαφές με εκπροσώπους των ομάδων της Λίγκας συνεχίζονται αδιάκοπα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «basketa.gr», μέσα στην ημέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γαλατσόπουλου με εκπροσώπους του Ρεθύμνου, του Κολοσσού, του Κοροίβου, του Λαυρίου, του Προμηθέα και της Δόξας Λευκάδας.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν το… φλέγον ζήτημα του τηλεοπτικού, αλλά και οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την εύρεση νέων πόρων. Άπαντες συμφώνησαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, κάτι που σημαίνει, πως η ανάδειξή του στη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Διαβάστε ακόμη...