Στον Παναθηναϊκό ο Ελευθεριάδης

Από inpaok.com : Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον παλιός υπεύθυνο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Θεόδωρο Ελευθεριάδη, ώστε μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν να αναλάβει στην ακαδημία ρόλο τεχνικού υπευθύνου και συντονιστή του προγράμματος ανάπτυξης.
Πηγή: inpaok.com
Στον Παναθηναϊκό ο Ελευθεριάδης

Αποτελεί προσωπική του διευθυντής ακαδημίας, Τάκη Φύσσα, καθώς τον είχε προσλάβει και στην Εθνική ομάδα την τριετία που βρισκόταν εκεί από το 2011 έως το 2014 όταν και αποχώρησαν μαζί.

Εκεί εργάστηκε ως συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων και συνέχισε ως συνεργάτης του Κώστα Τσάνα στην ίδια ομάδα. Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης Κ-15.

Την τελευταία τριετία ήταν τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό από όπου παραιτήθηκε πριν από έναν μήνα. Αναμένεται να είναι στην ουσία δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον Τάκη Φύσσα. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία απόδειξη ότι όχι μόνο δεν αποδυναμώνεται η ''πράσινη'' ακαδημία αλλά αντιθέτως ενισχύεται.

Διαβάστε ακόμη...