Δεύτερη φορά και…φαρμακερή

Από inpaok.com: O Ιβάν Άσκα αποτελεί και επίσημα την δεύτερη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, μετά τον Νέιθαν Σόμπι. Έτσι, ο Δικέφαλος ενισχύεται ακόμη περισσότερο, με στόχο να κάνει το καλύτερο δυνατό φινάλε, με φόντο τα play off της Basket League.
Πηγή: inpaok.com
Δεύτερη φορά και…φαρμακερή

Ο ύψους 2.01 Αμερικανός, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Νότια Κορέα πριν από λίγες ημέρες, πορτάθηκε στον ΠΑΟΚ κι οι επιτελείς τους, αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα, προχώρησαν άμεσα στην συμφωνία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Άσκα που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» θα πάρει τη θέση του Τζόρνταν Σάιμπερτ στο ρόστερ, ωστόσο εάν ο νεαρός γκαρντ καταφέρει να επιστρέψει πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση από ότι αναμένεται (αποκλείεται σε λιγότερο από 4 εβδομάδες), είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί η συνερασία μαζί του.

Πάντως, η απόφαση για την απόκτηση του Ιβάν Άσκα δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, με δεδομένο, ότι τα στοιχεία του παίκτη ήταν γνωστά, μετά από το περασμά του από τον Ίκαρο Καλλιθέας τη σεζόν 2013-2014. Μάλιστα, οι δύο πλευρές (ΠΑΟΚ και Άσκα) είχαν φτάσει … μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και πριν από ενάμιση περίπου χρόνου, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε κάποιο εμπόδιο κι έτσι ο Άσκα θα φορέσει τελικά τα ασπρόμαυρα για το υπόλοιπο της χρονιάς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την Παρασκευή (24/3) κι άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου…

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...