«Υπεύθυνος για τον αποκλεισμό του ΠΑΟ ο Μαυροκουκουλάκης»

Από metrosport.gr: Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και θα φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 .
Πηγή: metrosport.gr
«Υπεύθυνος για τον αποκλεισμό του ΠΑΟ ο Μαυροκουκουλάκης»

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

- το εάν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης: «Θέλαμε έναν από τους τρεις γιατί δεν μπορούμε να πάμε στον τελικό χωρίς να νικήσουμε τον έναν. Θέλουμε τρεις αγώνες για να πάμε στον τελικό. Δύο με τον Παναθηναϊκό και τον τελικό με όποιον έρθει».

- τη διεξαγωγή της κλήρωσης και τη βόμβα: «Έγιναν οι ενέργειες για να μην υπάρξει τέτοιο πρόβλημα. Μπήκαν από νωρίς τα σκυλιά και έγινε έλεγχος. Ελεγχόταν όποιος έμπαινε στην αίθουσα δείχνοντας την ταυτότητα του. Εκτός από τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των ομάδων δεν υπήρχε κάποιος άλλος μέσα στην αίθουσα».

- το εάν ήταν προτιμότερος ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ ως αντίπαλος: «Δεν συμφωνώ. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με όποιον κι αν πέφταμε».

- το εάν τίθεται θέμα έδρας σε περίπτωση που ο τελικός είναι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Δεν έχει ληφθεί ακόμη η απόφαση. Θα το εξετάσει η Επιτροπή και ενδέχεται να αλλάξει η έδρα. Μια έδρα που είναι ουδέτερη είναι το Καυτανζόγλειο ή η Λάρισα. Υπάρχουν γήπεδα που πληρούν τις προϋποθέσεις».

Τέλος, αποκάλυψε ότι: «Ο Μαυροκουκουλάκης ήθελε αντίπαλο τον Ολυμπιακό. O Βρύζας τράβηξε πρώτος το μπαλάκι του Παναθηναϊκού και μετά αυτός έβγαλε τον ΠΑΟΚ. Ετσι υπεύθυνος για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού θα είναι ο Μαυροκουκουλάκης. Ήταν μια διαδικασία πέντε λεπτών. Θα μπορούσε να γίνει και την Παρασκευή αλλά δεν έγινε».

Διαβάστε ακόμη...