"Συνάντηση Σαββίδη με τον πρόεδρο της Γαλατά και νέα διορία"

Από paok24.com: Το θέμα της οφειλής από πλευράς Γαλατάσαραϊ προς τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες παραμένει στον "άερα", με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου να συναντάται με τον Ιβάν Σαββίδη...
Πηγή: paok24.com
"Συνάντηση Σαββίδη με τον πρόεδρο της Γαλατά και νέα διορία"

Όπως είναι ήδη γνωστό, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βάζουν... φρένο στην αποπληρωμή των δόσεων της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες, με τους Τούρκους να είναι οικονομικά ασυνεπείς απέναντι στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την αρχική προθεσμία πληρωμών, οι "ασπρόμαυροι" απέστειλαν έγγραφο στην "Γαλατά" προκειμένου να αποπληρώσει το υπόλοιπο ποσό της μεταγραφής σε δύο δόσεις, στις 20 Μαρτίου (γύρω στο ένα εκατ.ευρώ) και στις 20 Απριλίου (500.000 ευρώ), ειδάλλως απείλησαν με προσφυγή στη FIFA δεδομένου πως έχουν εισπράξει ένα ποσό μόλις στο 1,5 εκατ. ευρώ περίπου, από τα συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ της σχετικής συμφωνίας των δυο πλευρών.

Πλέον, οι Τούρκοι θέτουν νέα δεδομένα στην υπόθεση καθώς σημειώνουν πως για ακόμη μια φορά η Γαλατάσαραϊ δεν μπόρεσε να φανεί συνεπής, ωστόσο, εξασφάλισε μια νέα παράταση ως τις 30 Μαρτίου, καθώς προηγήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ομάδας, Dursun Özbek, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, που έφτασαν σε μια νέα συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη...