Και το ΑΕL FC ARENA εξετάζεται για τον τελικό κυπέλλο

Από sdna.gr: Όχι μόνο το Παγκρήτιο αλλά και το AEL FC Arena εξετάζει η ΕΠΟ ως πιθανή έδρα του τελικού κυπέλλου σε περίπτωση που αυτός δεν γίνει στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
Και το ΑΕL FC ARENA εξετάζεται για τον τελικό κυπέλλο

Η εύρεση εναλλακτικής επιλογής για τον τελικό, έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί την ηγεσία της ομοσπονδίας, αφού σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ θα αναζητηθεί γήπεδο εκτός του Λεκανοπεδίου της Αττικής.

Για την περίπτωση του Παγκρήτιου έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές ανάμεσα στην ομοσπονδία και την ΕΠΣ Ηρακλείου. Η λύση του συγκεκριμένου γηπέδου αντιμετωπίζεται κατ' αρχήν θετικά, όμως υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία, λόγω του ότι το εν λόγω στάδιο δεν χρησιμοποιείται τα δύο τελευταία χρόνια για αγώνες της Super League με αποτέλεσμα να έχει σημάδια εγκατάλειψης.

Κατά πληροφορίες, τμήμα της οροφής που κατέπεσε δεν έχει αποκατασταθεί, ενώ οι κάμερες ασφαλείας δεν λειτουργούν.

Το γήπεδο της Λάρισας θεωρείται πιο «έτοιμο» από το Παγκρήτιο. Στα συν είναι ότι οι πρόσβαση των οπαδών θα γίνει από βορά και νότο μέσω της Εθνικής κι έτσι κατά μήκος της διαδρομής θα αποφευχθούν τα επεισόδια μεταξύ αντίπαλων οπαδών.

Αρνητικό είναι η μικρή χωρητικότητα. Η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι σε κάθε φιναλίστ θα είναι δύσκολο να διατεθούν πάνω από έξι χιλιάδες εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμη...