Η μάχη της 4ης θέσης

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του κόντρα στην Κύμη και τη νίκη του Κολοσσού επί του Άρη περιμένει συγκεκριμένα πράγματα για να έχει το πλεονέκτημα έδρας.
Πηγή: paok24.com
Η μάχη της 4ης θέσης

Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση από τον Άρη ή από τον Κολοσσό Ρόδου σε μία μονομαχία που στην ισοβαθμία είναι πάνω και από τους δύο αντιπάλους του, μιας και πληρώνει τις "νησιώτικες" ήττες, την έξοδο στην Πάτρα και τα Τρίκαλα. Τι περιμένει όμως τον ΠΑΟΚ για τις επόμενες αγωνιστικές Stoiximan BasketLeague;

Ο ΠΑΟΚ στα επόμενα 4 παιχνίδια του έχει εντός έδρας τον Προμηθέα και τον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΟΣΦΠ και τον Παναθηναϊκό φέρνουν σε δύσκολη θέση το Δικέφαλο που θα πρέπει να κάνει μία πολύ μεγάλη αγωνιστική υπέρβαση για να πάρει παραπάνω από δύο νίκες.

Από την άλλη μεριά ο Κολοσσός Η Hotels μπορεί να έχει εντός έδρας το Λαύριο και τα Τρίκαλα, παιχνίδια που θεωρητικά μπορεί να τα κερδίσει, αλλά έχει να πάει το επόμενο Σάββατο στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα που θα καίγεται για τη νίκη, παλεύοντας για την παραμονή του, αλλά και στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε έναν αγώνα που σιγουρα το φαβορί είναι η ομάδας της Ένωσης που έχει το απόλυτο εντός έδρας, πέραν των αγώνων με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Άρα εάν ο Κολοσσός πετύχει μόνο δύο νίκες στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια τότε θα είναι και πάλι ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, κάτι που βάζει το Δικέφαλο από πάνω, μιας και είχε κερδίσει με 12 πόντους στο "Παλατάκι", ενώ έχασε με 5 στο νησί των Ιπποτών.

Τέλος ο Άρης μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα και από τις τρεις ομάδες. Εξ αρχής μετά την ήττα του στην Ρόδο έχει ακόμα έναν αγώνα εκτός έδρας με την ομάδα της Κύμης που εντός έδρας έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και παλεύει όλα της τα παιχνίδια, όπως κέρδισε τον ΠΑΟΚ και δυσκόλεψε μέχρι και τα τελευταία λεπτά τον Ολυμπιακό. Μετά από αυτόν τον αγώνα υποδέχεται τον Απόλλων Πάτρας που αν έχει κερδίσει τον Κολοσσό θα έρθει να παίξει τα ρέστα του στο Αλεξάνδρειο, ενώ η σεζόν τελειώνει τον αγώνα στο Λαύριο που μπορεί εκεί την περίοδο να είναι αδιάφοροι, αλλά και με την ΑΕΚ εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ να θέλει στη χειρότερη των περιπτώσεων δύο ήττες από τους φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδας, ώστε να είναι και πάλι ισόβαθμοι και ο Δικέφαλος να εκμεταλλευτεί τις δύο νίκες που έκανε στην κανονική διάρκεια της Stoiximan BasketLeague.

Διαβάστε ακόμη...