Πέλλιος: «Θα έχουμε πρωτιά στα πλέι οφ»

Απο paokrevolution.net : Ο πρόεδρος των βετεράνων του Δικεφάλου μίλησε για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, την εικόνα του ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ και το Κύπελλο.
Πηγή: paokrevolution.net
Πέλλιος: «Θα έχουμε πρωτιά στα πλέι οφ»

Για το ταξίδι στην Νέα Υόρκη: «Την Πέμπτη φεύγουμε. Το Σάββατο είναι η εκδήλωση και επιστρέφουμε τη Δευτέρα. Σκεφτήκαμε να πάμε ένας από κάθε δεκαετία. Το Σάββατο θα έχουμε τα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης ο οποίος έχει πολλά μέλη και την Κυριακή είναι η παρέλαση».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Το φινάλε της αναμέτρησης δεν το περιμέναμε. Δεν ικανοποιηθήκαμε από την απόδοση της ομάδας. Μας προβληματίζει. Ας δούμε ότι με την ξεκούραση που έχουμε θα επανέλθουμε. Είχε πολλά παιχνίδια και μέσα σε εκείνο το δύσκολο πρόγραμμα μας έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες κάνοντας 12 νίκες. Έχει κάνει μια κοιλιά αλλά νομίζω ότι δεν είναι μόνο αυτό. Ορισμένοι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν ξέρω το λόγο. Πρέπει να προσπαθήσουν να συνέλθουν γιατί η απόδοση τους δεν μας ικανοποιεί. Στο παιχνίδι ο Πανιώνιος έδειξε καλύτερα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο γιατί εμείς δεν δείξαμε το κατάλληλο πρόσωπο».

Για το εάν έχει προβάδισμα κάποιος από τους τέσσερις στο Κύπελλο: «Δεν θεωρώ ότι θα είναι κάτι διαφορετικό. Με όποιον και να πέσει θα είναι ντέρμπι. Δύο δύσκολα παιχνίδι με όποιον και εάν κληρωθεί».

Για τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο Ολυμπιακός των προηγούμενων χρόνων, έχει αποδυναμωθεί αλλά γενικά έχουν δυναμώσει οι άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο και μπορεί να το παίξει. Το θέμα είναι τι συμβαίνει τώρα που έκανε κοιλιά. Έχει τα στοιχεία και το ρόστερ. Δεν λέμε ότι πάς για πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι θα μεγαλώσει η διαφορά μας. Έχουμε πιο βατό πρόγραμμα από τις υπόλοιπες ομάδες. Θα έχουμε και πρωτιά στα πλέι οφ».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Ο Πρίγιοβιτς έχει βάλει πέντε - έξι γκολ απέναντι σε εύκολες ομάδες, τα δύο εκ των οποίων ήταν εκπληκτικά σε εκτέλεση. Το κακό ήταν ότι τραυματίστηκε και θα μας πάει έξι εβδομάδες πίσω. Ο Ενρίκε είναι ένα παιδί το οποίο μάχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούν να δώσουν πολλά ακόμη. Όπως και ο Ουάρντα».

Τέλος, είπε: «Θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη...