Λάνγκφορντ: Θέλω να έρθω!

Από inpaok: Ο Κέβιν Λάνγκφορντ αποκαλύπτεται στο INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
Λάνγκφορντ: Θέλω να έρθω!

Ο άλλοτε παίχτης του Δικέφαλου αγωνίζεται πλέον στην Α2 της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στην Αγρόπολη . Φέτος έχει 16 πόντους ανά αγώνα διανύοντας μια καταπληκτική σεζόν. Ο Αμερικανός που είχε πολύ καλή παρουσία με την ασπρόμαυρη φανέλα, μιλάει αποκλειστικά στο INPAOK για τη ζωή του σήμερα,για τον χρόνο που πέρασε στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στον Δικέφαλο.

Kέβιν, πώς είναι η ζωή σου στην Ιταλία ;

H ζωή εδώ είναι καλή, η πόλη είναι μικρή και έτσι δεν έχει πολλά να κάνει κάποιος. Μου αρέσει όμως επειδή είναι κοντά στην θάλασσα.

Είσαι ευχαριστημένος με την έως τώρα φετινή σου απόδοση ;

Και ναι και όχι. Από την μια είμαι ευχαριστημένος ατομικά, από την άλλη όμως δεν έχουμε πάρει αρκετές νίκες.

Πως είναι η καριέρα σου μετά από την Ελλάδα ;

Η καριέρα μου είναι αρκετά καλή μετά την Ελλάδα. Υπάρχουν βέβαια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Για παράδειγμα είχα καλύτερα συμβόλαια, αλλά μου άρεσε πιο πολύ όταν έπαιζα στην Ελλάδα. Επίσης είχα σεβασμό ως παίκτης μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Παρακολουθείς τον αδερφό σου στην Ευρωλίγκα ;

Ναι έχω δει κάποια παιχνίδια. Η Ευρωλίγκα είναι ίσως η πιο δύσκολη διοργάνωση και δεν υπάρχει φαβορί.

Τι θες να πετύχεις πριν την δύση της καριέρας σου ;

Θέλω να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα ή να βγω ΜVP για μια σεζόν. Νομίζω είναι κάτι που όλοι το θέλουν, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να αγωνίζομαι σε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική. Κάθε χρόνο στην καριέρα μου παίζω και σε διαφορετική ομάδα. Νομίζω ήρθε η ώρα να παίξω σε μια ομάδα μέχρι το τέλος της.

Έχεις συζητήσει για την παραμονή σου και του χρόνου στην Ιταλία ;

Μόνο μια μικρή κουβέντα τον Δεκέμβριο, αλλά τίποτα παραπάνω.

Έχεις επισκεφθεί την Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια ;

Ναι.. Μάλιστα έκανα και την πρωτοχρονιά του 2016 στην Θεσσαλονίκη!

Πως θα περιέγραφες την σεζόν που αγωνίστηκες στον ΠΑΟΚ ;

Χωρίς καμία αμφιβολία η σεζόν με τον ΠΑΟΚ ήταν από τις καλύτερες της καριέρας μου. Είχαμε καλούς παίκτες, οι οποίοι πάνω από όλα ήταν καλοί άνθρωποι. Έμαθα πολλά παίζοντας σε αυτή την ομάδα.

Φτάσατε τότε κοντά στον τελικό κυπέλλου. Τι θυμάσαι από εκείνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό; Μήπως τη διαιτησία που σας στέρησε την πρόκριση;

Μου πήρε καιρό να ξεχάσω εκείνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν αποκαρδιωτικό να χάσουμε στο τελευταίο σουτ. Το είδα ξανά και ξανά πολλές φορές. Είναι πολύ άσχημο που το παιχνίδι καθορίστηκε από άλλους παράγοντες. Μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο σουτ έγιναν πολλά πράγματα που επηρέασαν το τελικό σκορ.

Παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ φέτος ;

Όχι δεν έχω προλάβει να δω κάποιο παιχνίδι φέτος.

Έχεις ακόμα επαφές με ανθρώπους της ομάδας ;

Μιλάμε που και που. Έχω καλές σχέσεις με κάποιους παίκτες, ενώ καμιά φορά μιλάω και με το τεχνικό επιτελείο.

Θα ήθελες να αγωνιστείς ξανά με τον Δικέφαλο στο στήθος ;

Φυσικά και θα ήθελα…

Τα τελευταία χρόνια έχεις φτάσει ποτέ πολύ κοντά στο να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ ;

Την χρονιά που έφυγα από τον ΠΑΟΚ , είχα πρόταση ανανέωσης, αλλά κάτι χάλασε την τελευταία στιγμή και δεν έγινε το deal. Άλλα έχω μεγάλο σεβασμό για την τιμιότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Άλλες φορές που μου είχε γίνει πρόταση έπαιζα ήδη σε άλλη ομάδα και ήταν δύσκολο να αποχωρήσω.

Φέτος ; Είχες κάποια πρόταση ;

Είχα προσφορά όταν τραυματίστηκε ο Μαργαρίτης, αλλά ήταν οι πρώτες μέρες που είχα υπογράψει εδώ στην Αγρόπολη και περνούσα αρκετά καλά.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθεις στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος των υποχρεώσεων σου στην Ιταλία ;

Φυσικά και υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Το τελευταίο μας παιχνίδι είναι στις 22 Απριλίου. Πιθανότατα δεν θα μπούμε στα playoffs, αλλά αν δεν βγούμε τελευταίοι- που είμαστε τώρα- θα παίξουμε playouts. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο εδώ, αλλά αν υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθω στον ΠΑΟΚ, θα το ήθελα.

Διαβάστε ακόμη...