Περιμένουμε ένα θαύμα...

Από paok24.com : Στον "αέρα" η έγκαιρη παράδοση του Ποσειδώνιου
Πηγή: paok24.com
Περιμένουμε ένα θαύμα...

"Όμηροι" των τεράστιων προβλημάτων που έχουν προκύψει χιλιάδες αθλητές, γονείς, αλλά και ο ΑΣ ΠΑΟΚ.


Μπορεί η προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης του Ποσειδώνιου Κολυμβητήριου Θεσσαλονίκης να πλησιάζει, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ανέφικτο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και επιστημονικός συνεργάτης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), Τάσος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9 fm".

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές στο παρελθόν μέσα από θέματα του PAOK24, το "λουκέτο" στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από τον περασμένο Απρίλιο έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στα τμήματα υδατοσφαίρισης και κολύμβησης του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ αγωνίζεται από φέτος στο ανοιχτό Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ κάποια από τα τμήματα υποδομής στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση χρησιμοποιούν και το κολυμβητήριο της Νεάπολης, αφού στο Εθνικό έχει μεταφερθεί ο μεγαλύτερος φόρτος με αποτέλεσμα χιλιάδες αθλητές να περιμένουν καθημερινά στη σειρά για να προπονηθούν στους χώρους του.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης του έργου, αφού όπως αποκάλυψε ο εργολάβος που ανέλαβε την ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου έχει παραιτηθεί και περιμένει τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να αρχίσει και πάλι τις εργασίες.

Από την πλευρά της η ΓΓΑ, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, εμφανίζεται καθησυχαστική όμως δεν υπάρχει μια επίσημη απάντηση. Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα όσα αναφέρει.

"Τώρα περιμένουμε ένα θαύμα. Ο εργολάβος δεν έχει εμφανιστεί, η Γενική Γραμματεία υπόσχεται ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αναμένουμε μία επίσημη απάντηση. Κάθε εβδομάδα μας λένε μην ανησυχούμε . Η εγκατάσταση ενός νέου μηχανολογικού εξοπλισμού χρειάζεται τουλάχιστον 1,5 με δύο μήνες, κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν μπορεί να γίνει μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα".

Διαβάστε ακόμη...