Επικές δηλώσεις Δάρα για Τούμπα και Μιλόγιεβιτς

Από thessports.gr : Ο Χρήστος Δάρας μίλησε στον ARENA FM για το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν!
Πηγή: thessports.gr
Επικές δηλώσεις Δάρα για Τούμπα και Μιλόγιεβιτς

«Αν το είχαμε φάει στο 20' το γκολ, μπορεί να ήμασταν και χαρούμενοι που φύγαμε με 1-0 από ένα τέτοιο άντρο. Τώρα έ έτυχε να το φάμε στο 94' κι αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Πάντως μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, είμαστε κατά 99% στην πεντάδα, πετύχαμε το στόχο μας» είπε ο Δάρας, ο οποίος αναφέρθηκε με γλαφυρό τρόπο στην Τούμπα.

«Όταν μπαίνεις στην Τούμπα, σου φεύγουν τα... κάτουρα! Τα παλιά χρόνια, όταν ερχόμασταν με τον Ολυμπιακό, από το αεροδρόμιο έφευγαν τα κάτουρα. Θυμάμαι τότε με τον Κοσκωτά, που παίξαμε στις Σέρρες, είχαμε χάσει 6-1, μόνο από τη φανέλα χάσαμε. Μετά το 2000, που ο Ολυμπιακός δυνάμωσε πολύ, άλλαξαν τα πράγματα», είπε.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, σχολίασε και τις φήμες που θέλουν το Μιλόγεβιτς να φεύγει για το... εξωτερικό.

«Που να πάει στο εξωτερικό; Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Αν είναι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα τον αφήσουμε να πάει! Έναν πετυχημένο προπονητή, δεν σκέφτεσαι σε καμιά περίπτωση να τον αλλάξεις» είπε γελώντας ο Χρήστος Δάρας!

Διαβάστε ακόμη...