Αρνείται να καταθέσει για το Koriopolis ο Μαρινάκης!

Από sdna.gr : Ο Β. Μαρινάκης απέστειλε επιστολή στο δικαστήριο με την οποία υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Υπάρχει και προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση!
Πηγή: sdna.gr
Αρνείται να καταθέσει για το Koriopolis ο Μαρινάκης!

Συνεχίστηκε την Δευτέρα (20/3) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για τα σκάνδαλο των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, με τους ποδοσφαιριστές Καπάνταη, Κόρμπο, Δωροβίνη, Χανιώτη και Κακαρά, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλο και τους δημοσιογράφους, Κώστα Βαξεβάνη και Γιώργο Ριζεάκο να καταθέτουν ως μάρτυρες.

Ουδείς εισέφερε κάτι σημαντικό στην υπόθεση, ενώ οι ποδοσφαιριστές υποστήριξαν ότι ουδέποτε τους έχει πλησιάσει κάποιος για να έχουν μειωμένη απόδοση, ούτε είναι σε γνώση τους κάποια περίπτωση χειραγωγημένου αγώνα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει η επιστολή που απέστειλε στο δικαστήριο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των μαρτύρων της υπόθεσης.

Με την επιστολή αυτή, ο κ. Μαρινάκης υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και επειδή χρειάζεται να λείπει συνεχώς στο εξωτερικό!

Παράλληλα, δηλώνει πως δεν θα ήθελε να καταθέσει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δεδομένου ότι η άλλη υπόθεση στην οποία εμπλέκεται («εγκληματική οργάνωση») βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τέλος, παραπέμπει στην απολογία του για το Koriopolis (την οποία έδωσε στο διάστημα που ήταν κατηγορούμενος, πριν απαλλαγεί με βούλευμα), σημειώνοντας πως ότι έχει να πει για την υπόθεση, τα είχε πει τότε στον ανακριτή.

Το δικαστήριο πλέον, καλείται να αποφασίσει ως την επόμενη συνεδρίαση στις 27/3, αν θα επιμείνει στην κλήση του προέδρου του Ολυμπιακού, όπως και το αν θα εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες ή θα προχωρήσουν στα αναγνωστέα έγγραφα.

Τέλος, έγινε γνωστό πως για την υπόθεση υπάρχει και προστατευόμενος μάρτυρας, ο οποίος –σύμφωνα με την συνήθη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις- θα κληθεί να καταθέσει σε άλλο χώρο και όχι στο ακροατήριο.

Διαβάστε ακόμη...