Απόρροια αδικίας και παραγκωνισμού η συμπεριφορά του Πέλκα

Από metrosport.gr : Ο προπονητής του Δημήτρη Πέλκα στην Ακαδημία Γιαννιτσών, Σάββας Παπαδόπουλος σχολίασε στο Metropolis 95.5 τον επίμαχο πανηγυρισμό του νεαρού άσου.
Πηγή: metrosport.gr
Απόρροια αδικίας και παραγκωνισμού η συμπεριφορά του Πέλκα

Για αίσθηση αδικίας και μη αναγνώρισης που ώθησε τον Δημήτρη Πέλκα στην «έκρηξή» του τη στιγμή του πανηγυρισμού στο γκολ επί του Πανιωνίου έκανε λόγο ο προπονητής Σάββας Παπαδόπουλος που είχε τον 23χρονο άσο του ΠΑΟΚ στην Ακαδημία Γιαννιτσών μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Δημήτρης Πέλκας είναι ένα παιδί που πλημμυρίζεται από ευγένεια. Είναι άνθρωπος με σωστούς τρόπους, παιδεία από την οικογένειά του και χαίρει εκτίμησης και αποδοχής από την κοινωνία των Γιαννιτσών. Κάθε φορά που έρχεται στα Γιαννιτσά δέχεται συνεχείς προσκλήσεις από σχολεία. Η χθεσινή του κίνηση δεν συνάδει με τον χαρακτήρα του και όσα μας έχει δείξει ως τώρα. Εκτιμώ ότι είναι απόρροια άλλων πραγμάτων και πρέπει αυτό να εξεταστεί όχι επιδερμικά αλλά στο βάθος. Γιατί ένα άτομο με τον χαρακτήρα του Πέλκα αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Εμείς τον μεγαλώσαμε και ξέρουμε πώς αντιδρά. Εδώ υπεισέρχεται ο παράγοντας της προσωπικότητας, της αυτοπεποίθησης και του εγωισμού με την καλή του έννοια. Όταν υπάρχει η αίσθηση της αδικίας, του παραγκωνισμού, της μη αναγνώρισης και επιπρόσθετα σε αυτό δημιουργείται θέμα με το έντεχνο πλησίασμα που δίνει φρούδες ελπίδες, όλα αυτά δημιουργούν τραύματα και στον πιο δυνατό χαρακτήρα. Ο Πέλκας είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο δεν είναι να σταυρώσουμε, αλλά να εξετάσουμε πώς φτάσαμε ως εκεί».

Διαβάστε ακόμη...