Μόνο ο Μυστακίδης!

Από paok24.com : Τα μεγάλα του πλεονεκτήματα και η επόμενη θέση...
Πηγή: paok24.com
Μόνο ο Μυστακίδης!

Η απόφαση του Ίβιτς για τον 22χρονο επιθετικό


Είναι εξτρέμ και εκεί (στα άκρα) συνήθως αγωνίζεται. Παρολ' αυτά, πέρυσι και φέτος, οι προπονητές του τον εμπιστεύονται και σε άλλες θέσεις.

Κατ' αρχάς δεν τίθεται θέμα πλευράς. Παίζει το ίδιο καλά και δεξιά και αριστερά. Αλλά αυτό δεν τον κάνει ξεχωριστό. Ο Μυστακίδης ξεχωρίζει επειδή (πέρα απο την τεχνική του) έπεισε τους προπονητές του πώς μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, φουλ-μπακ, δεύτερος επιθετικός σε 3-5-2 ή 4-4-2, ενώ τώρα ο Ίβιτς αρχίζει να τον πιστεύει και για την κορυφή, σε 4-3-3!

Εδώ είναι και η είδηση, που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς και με δεδομένη την πολύ κακή κατάσταση του Αθανασιάδη, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στην κορυφή και τον Μυστακίδη!

Πρόκειται για έξυπνη, έως απαραίτητη κίνηση, μια και... εκτός όλων των άλλων που έχουν προκύψει, υπάρχει και το θέμα των χαρακτηριστικών.

Πρίγιοβιτς,Κουλούρης και Αθανασιάδης είναι περισσότερο παίκτες περιοχής, οι οποίοι περιμένουν τη δημιουργία της ομάδας για να σκοράρουν. Από τον ΠΑΟΚ λείπει ο πιο ευέλικτος και γρήγορος φορ που θα παίξει στον χώρο (σε εκτός έδρας ματς κυρίως) ο παίκτης που θα μπορέσει να σκοράρει ακόμη και με την δική του ατομική ενέργεια-δημιουργία.

«Θα έχει τις ευκαιρίες του...» είπε ο Ίβιτς και αυτό το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Κλείνοντας, θυμίζουμε ότι ο Μυστακίδης έχει φέτος 30 παρουσίες (1613 λεπτά, 16 βασικός και οκτώ ολόκληρα 90λεπτα) μετρώντας έξι γκολ και μία ασίστ. Αυτή την χθεσινή εκπληκτική κεφαλιά που βρήκε τον Πέλκα στο δεύτερο δοκάρι...

Διαβάστε ακόμη...