Ένιωσε πίεση ο Πέλκας, να προσέξει πώς εκφράζει τον δυναμισμό του!

Από metrosport.gr : Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Δημήτρη Πέλκα και σχολίασε τον επίμαχο πανηγυρισμό του που «άναψε φωτιές».
Πηγή: metrosport.gr
Ένιωσε πίεση ο Πέλκας, να προσέξει πώς εκφράζει τον δυναμισμό του!

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης και σχολίασε τον πανηγυρισμό του Δημήτρη Πέλκα μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Δημήτρης Πέλκας είναι παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας, είναι ΠΑΟΚτσάκι, το έχει αποδείξει, και ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει τη φιλοδοξία να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι τη φιλοδοξία και τους στόχους του τους κυνηγάει με δυναμική προσέγγιση και όχι με μοιρολατρία όπως κάποιοι άλλοι ενδεχομένως. Μου άρεσε πολύ ότι μπήκε ως αλλαγή και δεν κώλωσε. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπαθούσε και έδωσε μια πολύτιμη ανάσα στον ΠΑΟΚ και το πανηγύρισε όπως και άλλες φορές έντονα. Αυτό που θα τον συμβούλευα είναι ότι πρέπει να προσέξει τον τρόπο που εκφράζει τον δυναμισμό και την αντίδραση. Σαφέστατα και δεν πρέπει να κυνηγηθεί. Το θέμα πρέπει να σταματήσει εδώ και ο παίκτης να καταλάβει πώς μπορεί να βελτιωθεί σε αυτό το πράγμα.

Ήταν πολύ έντονη στιγμή για τον Πέλκα και ένιωσε πίεση για δύο λόγους. Πρώτον, λόγω εγωισμού αν νομίζει ότι υπάρχει εις βάρος του παραγκωνισμός. Δεύτερον, είναι η πίεση του συγκεκριμένου χρονικού σημείου και του παιχνιδιού. Πρέπει ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος να του δώσουν να καταλάβει πως πρέπει να εκφράζει το δυναμισμό του με πιο ανθρώπινο τρόπο. Να μην ξεχνάμε ότι πέραν από ποδοσφαιριστής είναι άνθρωπος μέλος της κοινωνίας. Η διαμόρφωση της οντότητας είναι μεγάλη υπόθεση και όταν είσαι ποδοσφαιριστής λόγω της προβολής βγαίνει περισσότερο από ότι σε κάποιον απλό άνθρωπο. Ό, τι έγινε, έγινε, πρέπει ο παίκτης να βοηθηθεί ώστε να προσέχει αυτές τις αντιδράσεις από εδώ και πέρα».

Διαβάστε ακόμη...