Βελτίωση για Σάιμπερτ

Από paok24.gr: Μπορεί η τύχη να γύρισε την πλάτη στον Τζόρνταν Σάιμπερτ, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τον πεισματάρη Αμερικανό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.gr
Βελτίωση για Σάιμπερτ

Ο άσος του «Δικεφάλου», ο οποίος είχε υποστεί εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δίνει τη δική του «μάχη» για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το φινάλε της φετινής σεζόν.

Η απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον ίδιο τον αθλητή ήταν να προχωρήσει σε αποκατάσταση του τραυματισμού του με συντηρητικό πρόγραμμα και να αποφύγει το χειρουργείο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η πορεία της αποθεραπείας του Σάιμπερτ είναι πολύ καλή, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα αναφορικά με το ενδεχόμενο να προλάβει να αγωνιστεί στα κρίσιμα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αμερικανός θα συνεχίσει να δουλεύει με πρόγραμμα ενδυνάμωσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, πριν γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του με νέες εξετάσεις στις αρχές Απριλίου.

Η προσθήκη του Σάιμπερτ στις επιλογές του Μαρκόπουλου θα ήταν ευχής έργον για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν σε 15 ημέρες από τώρα τα αποτελέσματα του νέου ελέγχου στον οποίο θα υποβληθεί ο παίκτης θα επιβεβαιώσουν τη συγκρατημένη αισιοδοξία που υπάρχει σήμερα για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμη...