«Πάμε για την τέταρτη θέση»

Από inpaok.com: Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Κύμη έκανε ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Αναλυτικά τα όσα είπε στο INPAOK ο Έλληνας φόργουορντ του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Πάμε για την τέταρτη θέση»

Για το παιχνίδι: «Καταφέραμε να περιορίσουμε τα ριμπάουντ της Κύμης, ήμασταν κυρίαρχοι σε αυτόν τον τομέα. Και από εκεί και πέρα ότι είχαμε προετοιμάσει από το scouting report βγήκε μες το γήπεδο και μας βοήθησε να πάρουμε μια εύκολη σχετικά νίκη».

Για το κενό διάστημα που είχε ο ΠΑΟΚ : «Η Κύμη έχει ταλέντο στην επίθεση, οπότε περιμέναμε ένα ξέσπασμα, το γυρίσαμε όμως γρήγορα επειδή ήμασταν και ξεκούραστοι και πήραμε μια διαφορά που μας οδήγησε στην νίκη».

Αν η ξεκούραση θα είναι ευεργετική μέχρι το τέλος της χρονιάς : «Το γεγονός αυτό μαζί και με την προσθήκη του Σόμπι θα μας δώσουν πολύ ενέργεια».

Για το που θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια : «Κοιτάμε την δουλεία μας, έχουμε δύο ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και δύο που θα πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Δεν ασχολούμαστε με τι κάνουν οι άλλοι, αν έρθουν ευνοϊκά αποτελέσματα πάμε να πάρουμε την τέταρτη θέση».

Για το χέρι του που είχε χτυπημένο : «Αφού δεν έσπασε, όλα καλά».

Αν είναι εύκολη η προσαρμογή στο ένα παιχνίδι την εβδομάδα : «Θεωρώ ότι αυτό είναι υπέρ της ομάδας δεν έχουμε δύσκολα ταξίδια της Ευρώπης και υπάρχει χρόνος να προετοιμάζουμε καλύτερα τα παιχνίδια».

Για τον Σόμπι : Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, το έχει αποδείξει κραυγαλέα στα παιχνίδια που έπαιξε. Σίγουρα η ομάδα τον είχε ανάγκη μετά τον τραυματισμό του Σάιμπερτ.

Aν τον έχει βοηθήσει η προσθήκη του Σόμπι: «Θεωρώ τον Σόμπι όπως και μένα παίκτη που τρέχει στον αιφνιδιασμό, δίνει ενέργεια στην ομάδα, άρα ταιριάζουμε αγωνιστικά».

Διαβάστε ακόμη...