Ο Ιβάν Σαββίδης πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη

Από metrosport.gr: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Δημήτρης Πέλκας έβαλε φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του χθες στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Ιβάν Σαββίδης πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη

Κυρίως γιατί το γκολ που πέτυχε καθόρισε την τύχη του ματς με τον Πανιώνιο και σφράγισε την ηρεμία στο περιβάλλον της ομάδας για τις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά και δευτερευόντως για τον πανηγυρισμό του που έφερε και την αποβολή του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός απέδειξε πόσο καθοριστικός μπορεί να γίνεται όταν παίζει τον ρόλο του κρυφού φορ και προφανώς αυτή η έφεση που έχει, φέρνει πολλά γκολ. ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ πρέπει να την εκμεταλλευτεί όσο γίνεται ΚΑΙ ο ίδιος πρέπει να καλουπώσει την επιθυμία του να παίζει και να είναι καθοριστικός με συμπεριφορές που κάνουν καλό στον ίδιο και την ομάδα.

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, παρά να υπογραμμίσουμε με έντονα γράμματα τα όσα του είπε ο Ιβάν Σαββίδης στο τετ-α-τετ που είχαν. Αναγνώρισε την ένταση που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, όμως δεν δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του, γι' αυτό και θα υπάρξει πρόστιμο. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ παρενέβη στο σωστό χρόνο και έβαλε τα πράγματα στη σωστή σειρά.

Αν δεν το έκανε, να είστε σίγουρο ότι θα υπήρχε μάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν έκανε ή δεν έκανε καλά ο Πέλκας. Δεν έκανε, θα υπάρξει η τιμωρία που πρέπει, όμως δεν ακυρώνεται και η σημαντική παρουσία του στην ομάδα. Μπαίνει τέλος στο θέμα και ο ΠΑΟΚ προχωρά. Έτσι όπως πρεπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Ο Σαββίδης έδωσε μαθήματα διοικείν και με το σχόλιο του στα όσα είπε ο Γιώργος Σπανός μετά το ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται πολύ καλά τι γίνεται το τελευταίο διάστημα με τη διαιτησία. Το είχε στείλει το μήνυμα και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκρουσε το καμπανάκι και έστειλε το μήνυμα στις κατευθύνσεις που πρέπει ότι... έχει το νου του ενόψει ημιτελικών και πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...