Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Από sdna: Ο Γλύκος με την επέμβασή του στο τετ α τετ του Γιεσίλ, ο Σάκχοφ, αλλά και ο σκόρερ Πέλκας ήταν οι καθοριστικοί παίκτες για τον ΠΑΟΚ. Tο SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΓΛΥΚΟΣ: Εκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ηταν σταθερός, σωστός στις επεμβάσεις του και καθοριστικός, καθώς στο 32' σταμάτησε σωτήρια το τετ α τετ του Γιεσίλ.

ΜΑΤΟΣ: Μέτριο παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, επιθετικά, αμυντικά ήταν καλός.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Πήρε προσπάθειες αρκετές, είχε προωθήσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως οι περισσότερες από τις σέντρας που επιχείρησε δεν βρήκαν κανέναν στόχο και ήταν κακές.

ΚΡΕΣΠΟ: Εχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Είχε λάθη, αντιμετώπισε προβλήματα από τον Γιεσίλ, όμως σταδιακά η απόδοσή του ανέβαινε.

ΒΑΡΕΛΑ: Νικητής στις περισσότερες ενάεριες μονομαχίες, όμως και αυτός δεν ήταν και στην καλύτερή του ημέρα.

ΣΑΚΧΟΦ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ουκρανό. Ηταν μέσα σε όλες τις φάσεις, άγγιξε σε δύο περιπτώσεις το γκολ. Επαιζε κάθετα και βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, ήταν ορεξάτος. Σταδιακά όμως κουράστηκε με αποτέλεσμα να ρίξει την απόδοσή του.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Το γνωστό παιχνίδι. Με την μπάλα στα πόδια ήταν ουσιαστικός, χωρίς αυτήν δυσκολεύονταν στο παιχνίδι του. Είχε και ένα δοκάρι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΕΝΡΙΚΕ: Επιπόλαιος. Ναι μεν ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο υπήρξαν φορές που επιχείρησε να κάνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του.

ΚΑΝΙΑΣ: Ελειψε πολύ από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα. Επέστρεψε, ήταν αξιοπρεπής για το διάστημα που είχε να αγωνιστεί, κάλυψε χώρους, προσπάθησε να αποφύγει αβίαστα λάθη. Χρειάζεται ρυθμό.

ΚΛΑΟΥΣ: Εμεινε μακριά από τις φάσεις. Δεν είχε κάποια τελική στο παιχνίδι. Πάντως δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν είχε διάθεση, αφού βγήκε εκτός περιοχής, κυνήγησε μπάλες και προσπάθησε να φανεί στο παιχνίδι.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Μπήκε στο 74' και μέσα σε δεκαπέντε λεπτά κατάφερε να κερδίσει την αποβολή του Οικονόμου και να είναι αυτός όπου με δική του κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο πόδι του Πέλκα για το γκολ του ΠΑΟΚ.

ΠΕΛΚΑΣ: Ο λυτρωτής του ΠΑΟΚ. Μπήκε στο 80 και στο 94' σκόραρε το γκολ της νίκης. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που πανηγύρισε δεν ήταν και ο ενδεδειγμένος, καθώς του στοίχισε την αποβολή του.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Μπήκε στο 84' όταν ο ΠΑΟΚ πίεζε για το γκολ της νίκης. "Γέμισε" την περιοχή, όμως δεν είχε κάποια φάση.

Διαβάστε ακόμη...