Είναι…τρελός ο Αυστραλός!

Από inpaok.com: Πέραν πάσης αμφιβολίας, οι πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του Νέιθαν Σόμπι στον ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακές...
Πηγή: inpaok.com
Είναι…τρελός ο Αυστραλός!

Τα πρώτα δείγματα από τον Αυστραλό γκαρντ είναι εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου, στο κρίσιμο φινάλε της χρονιάς.

Στις δύο πρώτες του εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα, ο Σόμπι έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και τις δύο φορές! Στο ντεμπούτο του, στην ήττα από το Ρέθυμνο με 73-70 στο "Μελίνα Μερκούρη", πέτυχε 14 πόντους, ενώ στον νικηφόρο αγώνα με την Κύμη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση...

Αγωνίστηκε για περισσότερο από 30 λεπτά (31:10) πετυχαίνοντας 25 πόντους, με αποτέλεσμα να είναι ξανά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Ακόμη, ο Αυστραλός γκαρντ μάζεψε δύο ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ κι είχε δύο κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Με δεδομένο, ότι προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες για περίπου μία εβδομάδα, το εξαιρετικό ξεκίνημα του Σόμπι με την φανέλα του ΠΑΟΚ αποκτά μεγαλύτερη αξία. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη, ωστόσο με τις εμφανίσεις του, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ έχει...σκορπίσει χαμογέλα κι ίσως να αποδειχθεί το "κλειδί" για τον Σούλη Μαρκόπουλο, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League και στα play off.

Διαβάστε ακόμη...