Ο ηγέτης των «Φαραώ» και το… χρυσωρυχείο του ΠΑΟΚ

Από onsports.gr: Κινητικότητα στον ΠΑΟΚ μετά την αύξηση των μετοχών του Αμρ Ουαρντά στην εθνική Αιγύπτου.
Πηγή: onsports.gr
Ο ηγέτης των «Φαραώ» και το… χρυσωρυχείο του ΠΑΟΚ

Μετά τους Λέοβατς, Σάκχοφ, Βαρέλα ακόμα ένας παίκτης του ΠΑΟΚ κλήθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Αμρ Ουαρντά θα βρίσκεται στην αποστολή για την φιλική αναμέτρηση της Αιγύπτου με το Τόνγκο στις 28 Μαρτίου.

Οι εμφανίσεις του 23χρονου με τη φανέλα του «Δικεφάλου» του Βορρά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος έχει εκφραστεί πολλές φορές θετικά για τις ικανότητες του Ουάρντα, βλέποντας στο πρόσωπό του, τον νέο ηγέτη των «Φαραώ».

Κάποια στιγμή μάλιστα ο έμπειρος προπονητής ανέφερε σε συνέντευξη του: «Σέβομαι απόλυτα τον Ουάρντα. Είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο. Ωστόσο, είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που δεν έχει εμπειρία με την Εθνική ομάδα».

Ο Ουάρντα έχει μόνιμη θέση στις κλήσεις του τεχνικού της Εθνικής Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ και οι μετοχές του παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που κάνει τους Θεσσαλονικείς να πιστεύουν πως σύντομα θα έρθει μια γενναία πρόταση πώλησής του.

Ο Αιγύπτιος άσος υπέγραψε τον Γενάρη συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, ωστόσο η ΠΑΕ σκέφτεται να αυξήσει την ρήτρα προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της, καθώς οι μνηστήρες θα κάνουν την εμφάνιση τους το καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμη...