Φυγάδευσαν τους χούλιγκαν του ΟΣΦΠ!

Από inpaok.com: Η ελληνική αστυνομία φυγάδευσε τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και προστατεύονται από ισχυρή δύναμη.
Πηγή: inpaok.com
Φυγάδευσαν τους χούλιγκαν του ΟΣΦΠ!

Νωρίτερα οι 50 κάφροι είχαν βρεθεί στον Λευκό Πύργο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους προσκλήσεις για το Final Four του βόλεϊ.

Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν βρίσκονται ακόμη στην Θεσσαλονίκη ο φόβος να βρεθούν μέσα στο Παλέ για τον αγώνα του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλος.

Φυσικά θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων αν οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου ανάμεσα σε μαθητές και αθλητές. Θυμίζουμε ότι για τους αγώνες δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια και επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μαθητές και αθλητές ακαδημιών.

Η Ομοσπονδία μοίρασε 80 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα αλλά δεν επιτρέπει την παρουσία οργανωμένων οπαδών. Όποιος υπεύθυνος (Ομοσπονδία, αστυνομία, Ερασιτέχνης Ολυμπιακός) συντελέσει για την παρουσία των 50 κάφρων του Ολυμπιακού, εννοείται πως παίρνει και το βάρος της ευθύνης για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Διαβάστε ακόμη...