«Θέλω περισσότερα από εσάς, δείξτε την αξία σας»

Από metrosport.gr: Αλλεπάλληλα τετ-α-τετ του Βλάνταν Ιβιτς με τους βασικούς παίκτες του Δικεφάλου και νουθεσίες στους νεαρούς Ελληνες
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλω περισσότερα από εσάς, δείξτε την αξία σας»

Σε μία συστηματική προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού και της αποτελεσματικότητας που πρέπει να έχει η ομάδα μέσα και από τις ατομικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών, έχει επιδοθεί ο Βλάνταν Ιβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου με αφορμή τα έξι παιχνίδια έως το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθούν πολλά για την πορεία του ΠΑΟΚ, μιλά συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του. Ξεκίνησε τετ α τετ με τους βασικούς, όπως για παράδειγμα με τον Μπίσεσβαρ, τον Κλάους Αθανασιάδη, τον Ενρίκε και άλλους, ενώ έκανε ξεχωριστή συζήτηση με τους Ελληνες νεαρούς παίκτες. Από τους οποίους περιμένει πάρα πολλά. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως από τους βασικούς, ζητά να βγάλουν ενέργεια και να δείξουν τα ατομικά στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν για να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλει πάντα το κάτι παραπάνω.

Οι νουθεσίες στους νεαρούς Έλληνες παίκτες, προφανώς έγιναν γιατί περιμένει πολλά περισσότερα από τη δική τους συνδρομή και θέλει να τους εμπιστευτεί θέση στο βασικό σχήμα, όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Ο Ιβιτς μίλησε (ενδεικτικά αναφέρουμε) με τους Χαρίση, Κουλούρη, Κίτσιου, Πέλκα, Δεληγιαννίδη, τους μετέφερε την πεποίθησή του πως μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα και οφείλουν να δείξουν τον καλό τους αγωνιστικό εαυτό. Σε γενικές γραμμές ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μεταφέρει στους παίκτες του την εξής προτροπή: «Θέλω περισσότερα από εσάς, πρέπει να το δείχνετε στις προπονήσεις για να διεκδικήσετε ευκαιρίες και στους αγώνες». Ειδικά στους νεαρούς παίκτες επισημαίνει: «Πρέπει να είστε πρώτοι στις προπονήσεις, καλύτεροι από τους υπόλοιπους και να διεκδικείτε θέση στην αποστολή και στο σχήμα. Θέλω περισσότερα από εσάς, δείξτε την αξία σας στο γήπεδο».

Όλα αυτά, σε μία συστηματική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλό επίπεδο τον επόμενο 1,5 μήνα ασφαλώς για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και για να πλασαριστεί στην 2η θέση στην βαθμολογία προκειμένου να ξεκινήσει με μπόνους την διαδικασία των πλέι οφ.

Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ άπαντες θα πρέπει να αντιληφθούν πως στο επόμενο χρονικό διάστημα παίζεται όλη η χρονιά για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...