«Ξέρω για το Παλέ, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος»!

Από sdna.gr: Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (19:30), με τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς να μιλάει για αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός μέσα από το SDNA.
Πηγή: sdna.gr
«Ξέρω για το Παλέ, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος»!

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να καταφέρει να φτάσει για 3η φορά στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου, με τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς να τονίζει μέσα από το SDNA πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την μεγάλη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δίνουμε σήμερα τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό όπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι ένα δυνατό και σημαντικό παιχνίδι, πιστεύω πως θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό» τονίζει αρχικά ο έμπειρος ακραίος του ΠΑΟΚ, ενώ ερωτηθείς για το πόσο μπορεί να βοηθήσει πλέον την ομάδα ο Στάροβιτς, είπε: «Ήταν λίγες ημέρες αφότου είχε έρθει όταν παίξαμε στο Παλατάκι κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ήξερε ακριβώς την ομάδα, το πως παίζουμε. Τώρα όμως είναι σχεδόν δυο μήνες εδώ, έχουμε γνωριστεί καλύτερα και έχουμε καλύτερη επικοινωνία. Θεωρώ πως όλη η ομάδα έχει δέσει πλέον».

Φέτος, ο ΠΑΟΚ γνώρισε τρεις φορές την ήττα από τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ωστόσο ο Σαφράνοβιτς τονίζει πως δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων.

«Χάσαμε κάποια παιχνίδια αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων. Εμείς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς τον Ντάντε, ενώ ο Γκόμεζ τραυματίστηκε. Από την άλλη ο Στάροβιτς ήρθε πριν λίγο καιρό. Δεν λέω πως χάσαμε μερικά παιχνίδια τότε μόνο για αυτούς τους λόγους, ωστόσο και αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο».

Αναφορικά με το αν αυτός είναι έτοιμος ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του, ήταν απλά... ξεκάθαρος: «Φίλε, εγώ είμαι έτοιμος όπως και η ομάδα! Θα μπούμε σήμερα στο Αλεξάνδρειο ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση. Γνωρίζω και για την ιδιαιτερότητα του γηπέδου και πόσο θέλει ο κόσμος μας να πάρουμε το Κύπελλο στο Αλεξάνδρειο. Ο πραγματικός πρωταθλητισμός αρχίζει τώρα για εμάς, είμαστε έτοιμοι»!

Διαβάστε ακόμη...