Απρόσμενη γκέλα (video)

Από paok24.com: Στραβοπάτησε ο ΠAOK την τελευταία φορά που κλήθηκε να αγωνιστεί στις 3 το μεσημέρι...
Πηγή: paok24.com
Απρόσμενη γκέλα (video)

Το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, θα είναι το δεύτερο εντός έδρας του ΠΑΟΚ στη φετινή Σούπερ Λίγκα που η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι.

Στο πρώτο πάντως, το αποτέλεσμα μόνο θετικό δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ, που προερχόταν μάλιστα και από ένα σερί πέντε νικών αρχής γενομένης από αυτή με τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα.

Στις 8 Ιανουαρίου και μπροστά σε ελάχιστους φιλάθλους (μόλις 2.906 τα "κομμένα εισιτήρια) και το θερμόμετρο στο... -6, ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0, με τον Τζημόπουλο να πετυχαίνει στο 16΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και τον Πασχαλάκη να... κατεβάζει ρολά στη συνέχεια, πραγματοποιώντας απίστευτες αποκρούσεις.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ (67' Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (86' Περέιρα), Κάμπος, Κουλούρης (61' Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (28' Γαρουφαλιάς, 75' Μαμπουλού), Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Γιάκος (89' Μπουκουβάλας), Ακόστα.

Διαβάστε ακόμη...