Δε θα έχει συνέχεια η... κοιλιά του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε για την εικόνα της ομάδας και τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
Δε θα έχει συνέχεια η... κοιλιά του ΠΑΟΚ

Έχει τη δυνατότητα να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ναι μεν η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ.

Επιπλέον, τόνισε ότι η απώλεια του Πρίγιοβιτς είναι σημαντική αφού είχε λύσει το πρόβλημα στην επίθεση αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα έχει τους παίκτες να την βοηθήσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κοιλιά του ΠΑΟΚ: «Το ότι κάνει μια κοιλιά είναι γεγονός. Δεν θεωρώ ότι θα έχει συνέχεια αυτή η κοιλιά. Πρέπει να δούμε τι θέλουμε να πετύχουμε φέτος. Το κύπελλο και την πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Πάνω από το 50% της χρονιάς είναι εάν θα βγει δεύτερος είναι θέμα των πλέι οφ με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ θα είναι στις τέσσερις ομάδες μετά από τον πρώτο και θα έχει το πλεονέκτημα. Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια το θέμα είναι τι θα κάνει η ομάδα. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο πρόγραμμα συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Η ιστορία θα κριθεί στα πλέι οφ και οι άνθρωποι της ομάδας, που έχουν αντιληφθεί την κοιλιά, θα την ετοιμάσουν για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς: «Εκ των πραγμάτων αξιολογείται ότι είναι κάτι σοβαρό γιατί είχε μια φοβερή αποτελεσματικότητα. Είναι μια σημαντική απώλεια. Αυτά που έχει κάνει μας υποχρεώνουν να το δούμε με αυτό τον τρόπο. Ωστόσο, μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να μείνει σε αυτό θα πρέπει να το αναπληρώσει. Το θέμα είναι ποιος θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα γιατί οι άλλοι δύο επιθετικοί της ομάδας δείχνουν να έχουν πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ είχε και καλή αποτελεσματικότητα στις φάσεις. Είναι εντυπωσιακή και φοβερή η προσαρμογή του Πρίγιοβιτς. Έχει η ομάδα τους παίκτες που θα την βοηθήσουν».

Τέλος, είπε: «Στο κύπελλο είναι δύο παιχνίδια και εκεί παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως τα εκτός έδρας γκολ για παράδειγμα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιο πιθανούς διεκδικητές. Έχει τις δυνατότητες να φτάσει στον τελικό και μετά ένα παιχνίδι είναι, βλέπουμε τι θα γίνει».

Διαβάστε ακόμη...