Πλάνο για την τελική αντεπίθεση

Από metrosport.gr : Ο Βλάνταν Ιβιτς ξέρει ότι όλη η χρονιά θα κριθεί από εδώ και πέρα, γι' αυτό και μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα ακολουθήσει μίνι προετοιμασία
Πηγή: metrosport.gr
Πλάνο για την τελική αντεπίθεση

Η ήττα από την ΑΕΚ αποτελεί ήδη παρελθόν για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Ιβιτς, πάντως, κοιτάει ήδη πιο μπροστά, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στα κρίσιμα ματς της τελικής ευθείας.

Αφού περάσει, λοιπόν, ο μεθαυριανός αγώνας ο Σέρβος τεχνικός θα εφαρμόσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του για την τελική επίθεση του Δικεφάλου. Κατ' αρχήν ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του το πνεύμα νικητή που πρέπει να τους διακρίνει στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, έτσι ώστε οι ασπρόμαυροι να μπουν στα πλέι οφ από θέση ισχύος.

Ο Ιβιτς μετά το ματς με τον Πανιώνιο σκοπεύει, εξάλλου, να φρεσκάρει τους παίκτες του με μία μίνι προετοιμασία, η οποία θα έχει ως κύριο στόχο η ομάδα να είναι πανέτοιμη στους ημιτελικούς Κυπέλλου, στα μέσα Απριλίου, αλλά όχι μόνο. Ο νεαρός προπονητής θέλει μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της διακοπής της Superleague λόγω εθνικών ομάδων, να παρουσιαστούν «φρέσκοι» και στα πλέι οφ που θα διεξαχθούν μέσα Μαΐου. Ο Ιβιτς, φυσικά, θα προνοήσει ώστε οι ποδοσφαιριστές του (αυτή τη στιγμή είναι στο όριο Μαλεζάς και Βαρέλα) να «καθαρίσουν» από κάρτες πριν την έναρξη του μίνι Πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...