«Φέρνει» χούλιγκαν ο ΟΣΦΠ

Από inpaok.com: Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου, που διοργανώθηκε ενόψει του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, το έντονο θέμα συζήτησης ήταν οι φήμες για την παρουσία 80 οπαδών του ΟΣΦΠ στις κερκίδες του Αλεξάνδρειου.
Πηγή: inpaok.com
«Φέρνει» χούλιγκαν ο ΟΣΦΠ

Η φημολογία μάλιστα που κυκλοφόρησε και ανησύχησε τους διοργανωτές είναι πως μιλάμε για χούλιγκαν του Ολυμπιακού που έρχονται μέσω Τουρκίας, καθώς είχαν μεταβεί για την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με την Μπεσίκτας!

Λάδι στη φωτιά έριξε και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, που σε πηγαδάκια μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, έλεγε σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τις φήμες… «Ας υπάρξει μια φιλήσυχη συνύπαρξη των φίλων των δύο ομάδων», με τους επιτελείς του Δικεφάλου να μην πιστεύουν στα αυτιά τους για τα όσα άκουγαν.

Άλλωστε ο κύριος Καραμπέτσος φρόντισε να προκαλέσει και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τα όσα είπε, αναφερόμενος στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Να θυμίσουμε ότι η συμφωνία είναι ο αγώνας να γίνει χωρίς οπαδούς με διακριτικά, καθώς δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια παρά μόνο 80 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα για τις ανάγκες της και τους χορηγούς της

Διαβάστε ακόμη...