Πιστεύουν στον Κλάους γιατί ξέρουν τι μπορεί να κάνει

Από metrosport.gr: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναμένεται να σηκώσει το βάρος στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς και όλοι περιμένουν την ανάκαμψή του.
Πηγή: metrosport.gr
Πιστεύουν στον Κλάους γιατί ξέρουν τι μπορεί να κάνει

Από χθες έχει αρχίσει ένα διαρκές ψυχολογικό ντοπάρισμα στον Στέφανο Αθανασιάδη κυρίως και κατά δεύτερο στον Ευθύμη Κουλούρη. Λογικό είναι το βάρος να πέσει στον Κλάους αφού κουβαλά πίσω του μία ιστορία 106 γκολ. «Ήρθε η ώρα σου, αλάνι» του έγραψε μέσω instagram και συνόδευσε το σχόλιο του με video από τα καλύτερα γκολ τουη διεθνή επιθετικού.

Όλοι περιμένουν από τον Κλάους να... μιλήσει επιτέλους και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλά να του πει κανείς. Όταν έχει μάθει να σημειώνει πάνω από 15 γκολ τη σεζόν και φέτος έχει μηδέν στο Πρωτάθλημα και 5 στις υπόλοιπες διοργανώσεις το κίνητρο είναι ξεκάθαρο.

Όπως πολύ εύστοχα λένε άνθρωποι που κινούνται στο στενό περιβάλλον του Αθανασιάδη, το θέμα είναι να τα βρει με τον εαυτό του. Να αποτινάξει από πάνω του την αρνητική ενέργεια που τον συνοδεύει από την αρχή της περιόδου. Το ταξίδι στα Ανώγεια σίγουρα τον βοήθησε ψυχολογικά, μένει όμως να φανεί και έμπρακτα η ευεργετική επίδραση.

Διαβάστε ακόμη...