«Θέλω Ολυμπιακό στα ημιτελικά»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλω Ολυμπιακό στα ημιτελικά»

«Η ομάδα κάνει πάλι μια κοιλιά που δεν την περίμενα. Δεν έχει τα πατήματά της. Δε βλέπουμε το συνδυαστικό ποδόσφαιρο και τις εμφανίσεις που κάναμε πριν λίγο καιρό. Ο Μάτος είναι βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ πεσμένος αυτήν την περίοδο. Και ο Τσίμιροτ είναι εκτός ρυθμού. Κι άλλα παιδιά δεν είναι καλά.

Ο Πρίγιοβιτς που είναι φορ που είχε το εύκολο γκολ, δυστυχώς χτύπησε και είναι μια πολύ σοβαρή απώλεια. Θα πρέπει με τα εργαλεία που έχει ο προπονητής, να αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτε είτε με τον Κλάους είτε με τον Κουλούρη.

Ο Κλάους όλοι ξέρουν ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι είναι μια ευκαιρία να δείξει ότι δεν μπορεί να τον ξεγράψει οποιοσδήποτε.

Ο Κουλούρης είναι εξελίξιμος που πρέπει να δείξει πράγματα. Ο Κλάους είναι μια αναγνωρισμένη περίπτωση που απλά πρέπει να δείξει ότι κακώς με βγάλατε άχρηστο.

Εγώ αν μου έλεγες να διαλέξω, θα διάλεγα για τα ημιτελικά τον Ολυμπιακό για δυο παιχνίδια. Όχι μόνο επειδή είναι τόσο κακός, αλλά επειδή οι άλλοι δυο θα σκυλιάσουν περισσότερο. Είναι επίσης προτιμότερο να τον έχουμε αντίπαλο σε δυο παιχνίδια.»

Διαβάστε ακόμη...