«Τα πάντα για την πρόκριση…»

Από paok24.com: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον ημιτελικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ, κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
«Τα πάντα για την πρόκριση…»

Η προετοιμασία της ομάδας για αυτό το μεγάλο παιχνίδι δεν άρχισε τις τελευταίες ημέρες καθώς όπως τονίζει ο Σωτήρης Σωτηρίου «Για το συγκεκριμένο παιχνίδι προετοιμαζόμαστε εδώ και δυο εβδομάδες. Το τελευταίο διάστημα είναι το μόνο που σκεφτόμαστε και προσπαθούμε η ομάδα να είναι έτοιμη 100% για αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Ο χρόνος ήταν για πρώτη φορά σύμμαχος της ομάδας την φετινή χρονιά, με τον παίκτη του Δικεφάλου να συμπληρώνει: «Είχαμε όλο το χρόνο ώστε να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι σε αυτόν τον πρώτο τίτλο που διεκδικούμαι. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτά που παίξαμε, θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση στον τελικό».

Παράλληλα όπως συμπληρώνει είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και όποτε του ζητηθεί από τον Γιάννη Καλμαζίδη: «Εγώ πάντα είμαι έτοιμος, είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε η Ορεστιάδα είτε… η Παναχαϊκή. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος και όταν με χρειαστεί ο προπονητής μου να μπω μέσα και να βοηθήσω».

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο, ο Σωτήρης Σωτηρίου ήταν ξεκάθαρος: «Το θέμα είναι να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε το βόλεϊ που γνωρίζουμε και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Διαβάστε ακόμη...