ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τα φαβορί για το Κύπελλο

Από metrosport.gr : Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς στο Metropolis 95.5 Τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Γιώργος Κούτσης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι είναι κάτι φυσιολογικό να διανύει ο ΠΑΟΚ μια περίοδο κοιλιάς αφού έχει δώσει πολλά παιχνίδια και έχει κάνει πολλά ταξίδια.
Πηγή: metrosport.gr
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τα φαβορί για το Κύπελλο

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα έχει ικανότατους επιθετικούς που μπορεί να καλύψουν το κενό του Πρίγιοβιτς αλλά τόνισε ότι είναι μια σοβαρή απώλεια η απουσία του Σερβοελβετού επιθετικού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς: «Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση είναι μια σοβαρή απώλεια αλλά ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον αντικαταστήσουν».

Για τον Αθανασιάδη: «Θα του δοθεί η ευκαιρία. Δεν έχει να αποδείξει κάτι. Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς ότι είναι ένας καλός σκόρερ. Θα του δοθεί η ευκαιρία όχι για να αποδείξει αλλά να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ».

Για τις σκέψεις του Ίβιτς για τη θέση του επιθετικού: «Εάν καθίσει ο Ίβιτς και σκεφτεί τι θα γινόταν εάν τότε θα αναλωθεί σε κάτι που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Πρέπει να δει την πραγματικότητα, να δει τα γεγονότα, ότι δεν έχει στη διάθεση του τον Πρίγιοβιτς και να δει το πώς θα αξιοποιήσει το υπάρχον υλικό. Είναι το πιο λογικό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Όλες οι ομάδες διανύουν μια περίοδο εκπληκτικής φόρμας και μια περίοδο που κάνουν κοιλιά. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι σε περίοδο κοιλιάς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτό θα είναι μόνιμο, ότι η ομάδα δεν είναι καλή ή ότι δεν έχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα ανακάμψει, θα βρει τον καλό του εαυτό. Είναι θέμα χρόνου. Όμως, δεν είναι τυχαίο αυτό αφού η ομάδα έπαιζε συνεχόμενα παιχνίδια και έκανε και ταξίδια. Είναι λογικό λοιπόν να βγάζει μια εικόνα που δεν περίμενε ο κόσμος. Είναι κάτι φυσιολογικό.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η μεγάλη πρόκληση – στόχος είναι το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί μαζί με τον Παναθηναϊκό. Είναι οι δύο ομάδες που παίζουν το πιο καλό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Η ΑΕΚ δεν έχει σταθερότητα, δεν είναι η ομάδα που θα μπει και θα καθαρίσει το παιχνίδι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι οι ομάδες που παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, δημιουργούν ευκαιρίες. Δεν εκμεταλλεύονται κάποιο λάθος του αντιπάλου αλλά τις δημιουργούν οι ίδιοι. Είναι και η φιλοσοφία των προπονητών, έχουν και τα κατάλληλα τους και το κάνουν αυτό σε πολύ καλό βαθμό».

Διαβάστε ακόμη...