Σαν λιοντάρι στο κλουβί…

Από arenafm.gr : O Ερνάντο Γκόμεζ μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το φάιναλ-4 που θα γίνει το Σαββατοκύριακο, τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ ,το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του.
Πηγή: arenafm.gr
Σαν λιοντάρι στο κλουβί…

Όσα είπε ο Χάρι Γκόμεζ στον ArenaFM 89.4:

«Αισθάνομαι σαν λιοντάρι στο κλουβί, ίσως και λίγο περισσότερο».

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

Όλα πάνε καλά, τελείωσε η έκτη βδομάδα μετά την εκχώρηση και τώρα κάνω φυσικοθεραπείες. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο και θα βρίσκομαι κανονικά στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς. Αυτός άλλωστε είναι και ο δικός μου στόχος αλλά και τις ιατρικής ομάδας που με παρακολουθεί.

Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και ακολουθώ το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τις φυσικοθεραπείες. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι και τον πάγκο, το ίδιο θα γίνει και στο Φάιναλ-4».

Αναφορικά με τον Σάσα Στάροβιτς: Είναι ένας μεγάλος παίκτης παγκοσμίου φήμης και το Σάββατο πιστεύω ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Ολυμπιακό;

«Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και πάρα πολύ ανταγωνιστικό, είναι οι δυο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορεί τα τρία τελευταία παιχνίδια να τα κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που θα έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλά και την ψυχολογική δύναμη».

Για τον Ντάντε: «Είναι ένας από τους καλύτερους βολεϊμπολίστες του κόσμου, είναι πολύ καλά προετοιμασμένος και θα δώσει το καλύτερο που μπορεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τον κόσμο να σταθεί δίπλα και να βοηθήσει την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

Διαβάστε ακόμη...