Ευκαιρία να ξαναγίνει… Κλάους!

Από inpaok.com : Ο τραυματισμός του Πρίγιοβιτς, έφερε ξανά στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα, το όνομα του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Κλάους θα κληθεί να ξαναπάρει την θέση του στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουλούρη αλλά είναι προφανές ότι ο Αθανασιάδης έχει το προβάδισμα στις προτιμήσεις του Ιβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Ευκαιρία να ξαναγίνει… Κλάους!

Ο Αθανασιάδης καλείται να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στην διάρκεια της φετινής περιόδου. Είναι γνωστό – το ξέρει και ο ίδιος- ότι διανύει μια κακή σαιζόν σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα. Παράλληλα κάποιες εξωαγωνιστικές επιλογές του, αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού και συζητήσεων μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Ο Κλάους βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, δέχθηκε κριτική και γενικά δεν περνά τις καλύτερες του μέρες στην Τούμπα. Είναι δεδομένο ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε (και για την οποία φέρει ευθύνη και ο ίδιος), επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του. Η εστία φαινόταν μικρή στα μάτια του, έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ και δικαίως βρέθηκε στον πάγκο από την στιγμή που ο Πρίγιοβιτς, άρχισε να σκοράρει.

Ο διεθνής επιθετικός είναι εντελώς διαφορετικός το τελευταίο διάστημα. Επέλεξε να απομακρυνθεί από το κέντρο της πόλης όπου έμενε και τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο του, τον περνά στο πατρικό του στο Λάκκωμα. Η προσπάθεια να ξαναβρεί τον εαυτό του και να δείξει την πραγματική του αξία στους αγωνιστικούς χώρους, ξεκίνησε λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Αυτό που αναζητά είναι ηρεμία για να βελτιώσει την ψυχολογία του και φυσικά τις επιδόσεις του. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στην 11αδα (δεν το προεξοφλούμε αλλά αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη) και να πάρει την δεύτερη ευκαιρία του για την φετινή περίοδο. Δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Αν παίξει σας Κλάους θα κερδίσει ξανά το ζεστό χειροκρότημα της Τούμπας και θα αισθανθεί ξανά σημαντικός. Αυτό θέλουν να συμβεί όλοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξανδρής το ήθος και ο Αραούχο

Υπόδειγμα ήθους και πατέρα ο Αλεξανδρής!!! Ο Αλέκος. Οι δηλώσεις του δικαίως έχουν προκαλέσει εντύπωση σε όσους έτυχε να τις διαβάσουν. Θα μπορούσε να διδάξει ήθος ο άνθρωπος στα σχολεία. Δεν μας εντυπωσιάζει ούτε το ύφος του, ούτε ο τρόπος σκέψης του. Ανάλογα σκέφτονται και λειτουργούν σχεδόν όλοι όσοι (υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά) την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αλεξανδρής εκφράστηκε δημόσια και εκτέθηκε.

Αλλοι προτιμούν να μένουν σιωπηλοί, ίσως γιατί νιώθουν ντροπή για τους κάλπικους τίτλους που πανηγύρισαν με την φανέλα του ΟΣΦΠ. Οι δηλώσεις του επιβεβαιώνουν όλα όσα επί χρόνια υποστηρίζουμε ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Στην ίδια μοίρα βάζω και τους διαιτητές που συμμετείχαν στο φρικτό... έγκλημα εις βάρος του ποδοσφαίρου και των ελλήνων φιλάθλων.

Η πρεμούρα ορισμένων για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση του Αραούχο, αγγίζει τα όρια του ύποπτου. Η επιμονή τους για έναν παίκτη που αποδεδειγμένα έχει προβλήματα, δεν είναι εξωφρενική. Σε σημείο που έγινε αντιληπτή από τους επιτελείς του Δικεφάλου που προσπαθούν να ενημερωθούν για το βάθος των σχέσεων ρεπόρτερ με μάνατζερ και πόσο μπορεί να επηρεάζεται η κοινή γνώμη από τέτοιες καταστάσεις.

Δικαίωμα να εκφέρουν άποψη έχουν όλοι. Δικαίωμα να επηρεάζει την κρίση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ εσκεμμένα για ιδιοτελείς λόγους, δεν έχει κανένας. Φαινόμενο που συναντάμε συχνά στην ασπρόμαυρη κοινωνία και ήρθε η ώρα να εξαφανιστεί. Αν ορισμένοι ξέρουν καλύτερα από τον Μίχελ και τον Ιβιτς, ποιους παίκτες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, κακώς δεν στέλνουν ένα βιογραφικό στην Τούμπα. Μια απόπειρα πρόσληψης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άλλωστε...

Διαβάστε ακόμη...