Συνάντηση Γραμμένου - Δρόσου για τον συντονισμό ενεργειών ενόψει εκλογών

Από sdna.gr: Συνάντηση με τον πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσο, καθώς και με τα μέλη της είχε ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, με θέμα τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε η ΕΠΟ να οδηγηθεί σε εκλογές.
Πηγή: sdna.gr
Συνάντηση Γραμμένου - Δρόσου για τον συντονισμό ενεργειών ενόψει εκλογών

Όπως ειπώθηκε από την πλευρά της διοίκησης της ΕΠΟ η αναθεώρηση των κανονισμών έχει ολοκληρωθεί και απομένει η ολοκλήρωση του καταστατικού, για το οποίο έχει συσταθεί η «Επιτροπή των Ενώσεων» υπό τον Γραμμένο και έχει ήδη προχωρήσει σε προτάσεις για τροποποιήσεις, απαλείψεις και προσθήκες, τις οποίες έχει ήδη δημοσιοποίησει το SDNA.

Αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση του Γραμμένου και της ΠΔΕ με τη FIFA ώστε να συμφωνηθεί το νέο καταστατικό. Η συνάντηση αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο, μετά τη τέλεση της ετήσιας Γ.Σ. της FIFA. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμφωνηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού η αλλαγή της αθλητικής νομοθεσίας στα σημεία που συγκρούεται με το καταστατικό της ΕΠΟ.

Aπό την πλευρά της ΠΔΕ ειπώθηκε ότι η θητεία της διοίκησης είναι πεπερασμένη και θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της εντός του προβλεπόμενου διαστήματος ώστε να προκηρυχθούν οι εκλογές, οι οποίες, βάσει των εκτιμήσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξαν συγκλήσεις σε όλα τα θέματα. Από τις προτάσεις για το καταστατικό έως τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η ΠΔΕ σε μια σειρά θεμάτων και την αποκάλυψη σκανδάλων που θα οδηγηθούν ή έχουν ήδη οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη...