Η Γαλατά παραδέχεται την οφειλή προς τον ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr : Η μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ στη Γαλατάσαραϊ ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά δύο μήνες μετά οι Τούρκοι εμφανίζονται ασυνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
Πηγή: gazzetta.gr
Η Γαλατά παραδέχεται την οφειλή προς τον ΠΑΟΚ

Μέχρι και σήμερα, που ο επίσημος ΠΑΟΚ έκανε γνωστές όλες σχεδόν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, οι παράγοντες της Γαλατάσαραϊ υποστήριζαν στο δικό τους κοινό, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το οικονομικό μέρος της μεταγραφής!

Από το μεσημέρι και μετά, όταν βγήκε στη δημοσιότητα η νέα πρόταση-διευκόλυνση του «Δικεφάλου» προς τη Γαλατά, αλλά κυρίως η πρόθεση της ελληνικής ομάδας να οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, σε περίπτωση που μέχρι και τη Δευτέρα 20/3 δεν υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς των Τούρκων, η διοίκηση της «τσιμ μπομ» παραδέχθηκε την ύπαρξη οφειλής και όπως τόνιζαν οι άνθρωποί της «θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπής απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Όπως, αναφέρουν πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κωνσταντινούπολη, οι παράγοντες της Γαλατάσαραϊ ενδεχομένως να ζητήσουν μια νέα μικρή προθεσμία (η πρώτη καταλυτική ημερομηνία πληρωμής ήταν στις 1/2 και η δεύτερη λήγει στις 20/3) για την καταβολή του ενός εκατομμυρίου ευρώ προς τον ΠΑΟΚ (είναι η δεύτερη μεγάλη δόση από τα συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ της μεταγραφής), ενώ ακολουθεί άλλη μια δόση (500.000 ευρώ) την 1η Απριλίου και ένα μικρότερο ποσό μέσα στο καλοκαίρι.

Tο τελευταίο χρονικό διάστημα οι Τούρκοι ήταν εξαφανισμένοι, αλλά τώρα όπως λένε, θα επιχειρήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το διακανονισμό της οφειλής.

Διαβάστε ακόμη...