Χρέος μας να παλέψουμε για το κύπελλο

Από paok24.com : Τακουρίδης και Σωτηρίου μίλησαν για το Final-4
Πηγή: paok24.com
Χρέος μας να παλέψουμε για το κύπελλο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της συμμετοχής του στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο το διήμερο 18-19/3.


Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον ημιτελικό του Σαββάτου (19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Λίγο πριν την έναρξη της, ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Σωτήρης Σωτηρίου μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ3 και στην εκπομπή ο "ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" σχετικά με τη μάχη που θα δώσει ο Δικέφαλος για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Έλληνας κεντρικός του ΠΑΟΚ δήλωσε σχετικά: "Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένει ο κάθε αθλητής. Για αυτά κοπιάζουμε από την αρχή της χρονιάς και τα αποτελέσματα σε αυτά τα ματς κρίνουν τίτλους. Ειδικά αυτός ο τίτλος είναι από τους κύριους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Δε σκεφτόμαστε ότι είμαστε πλήρεις τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό και τι είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Και πέρσι πριν τον ημιτελικό του πρωταθλήματος είχαμε χάσει δύο τίτλους με άσχημο τρόπο, όμως δείξαμε χαρακτήρα και το ξεπεράσαμε. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε τι έχει γίνει φέτος. Είναι ένα παιχνίδι νοκ-αουτ θέλουμε την πρόκριση στον τελικό και να διεκδικήσουμε το κύπελλο που είναι και ο στόχος μας. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η θέληση που θα δείξουν οι δύο ομάδες. Ποιος θα το θέλει περισσότερο. Μπορεί να είναι κοινότυπο, όμως έχει τεράστια σημασία.".

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Σωτηρίου επεσήμανε: "Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στους εγχώριους τίτλους. Είναι καθήκον μας να παλέψουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο που το χρειάζεται και η ομάδα και εμείς οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος. Είναι χρέος μας να τα καταφέρουμε.

Γνωριζόμαστε καλά με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε και τα αρνητικά και τα θετικά τους, όπως και τα δικά μας. Θα είναι ένας ημιτελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς όμως πρέπει να δώσουμε το 100%". Θα θέλαμε να είχαμε τους οργανωμένους οπαδούς στον κόσμο μας, όμως είναι μια λεπτομέρεια αυτό. Όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο δε μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη...